توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روابط بین پرولین پتاسیم و محتوای نسبی آب درگندم نان Triricum aestivum L.) تحت شرایط دیم دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روابط بین پرولین پتاسیم و محتوای نسبی آب درگندم نان Triricum aestivum L.) تحت شرایط دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روابط بین پرولین پتاسیم و محتوای نسبی آب درگندم نان Triricum aestivum L.) تحت شرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روابط بین پرولین پتاسیم و محتوای نسبی آب درگندم نان Triricum aestivum L.) تحت شرایط دیم :

تعداد صفحات:5

چکیده:

یکی از پاسخ های عمومی سلول به تغییرات فشار اسمزی خارجی، تجمع اسمولیت هایی مانند اسیدهای آمینه و یون ها می باشد. جهت بررسی ارتباط بین دو اسمولیت مهم (پرولین و یون پتاسیم) و محتوای نسبی آن بر عملکرد گندم در شرایط دیم، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 3 تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان با استفاده از 50 لاین F2-3 به همراه والدین انجام گرفت. نتایج نشان داد که بین محتوای نسبی آب و عملکرد همبستگی مثبت و معنی داری وجود دارد. همچنین غلظت پرولین و محتوای یون پتاسیم، همبستگی منفی و معنی داری با محتوای نسبی آب و همبستگی مثبت و معنی داری با عملکرد دارند که می توان نتیجه گرفت با اعمال تنش، گیاه برای حفظ پتانسیل اسمزی خود اقدام به افزایش اسمولیت ها نموده ولی به دلیل بروز یکباره و سریع تنش خشکی در مرحله پر شدن دانه ها (به استناد آمارهای هواشناسی)، گیاه زمان کافی برای سنتز مواد محلول نداشته تا بتواند محتوای نسبی آب را نیز همزمان با دو اسمولیت (پرولین و یون پتاسیم) افزایش دهد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir