مقاله بررسی امکان جداسازی ناخن به عنوان ناخالصی از کلاله زعفران خشک به روش الکترواستاتیک دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی امکان جداسازی ناخن به عنوان ناخالصی از کلاله زعفران خشک به روش الکترواستاتیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان جداسازی ناخن به عنوان ناخالصی از کلاله زعفران خشک به روش الکترواستاتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:11
چکیده:
زعفران از جمله گیاهانی است که از نظر اقتصادی به دلیل ارزش کلاله آن مورد توجه فراوان قرار گرفته است. برای بررسی امکان جداسازی ناخالصیهای احتمالی موجود در زعفران، ناخن به عنوان نمونه انتخاب گردید و برای انجام آزمایشات، دستگاهی ساخته شد که مبنای آن علم الکترواستاتیک بود. این دستگاه متشکل از یک منبع تغذیهDC برد تشدیدکننده ولتاژ، صفحات مسی یا همان الکترودها، واحد باردهی و جعبه های جداکننده است اساس کار آن اختلاف در ماهیت دی الکتریک یا جذب بار الکتریکی دو جنس متفاوت می باشد . نتایج حاصله از آزمایشات این دستگاه، امکان خالص سازی ناخن را به میزان 76/2درصد نشان داد. شایان ذکر است که این نتایج در ولتاژ، فاصله الکترودها و زمان باردهی بهینه یعنی به ترتیب 12 کیلوولت، 20 سانتیمتر و 120 ثانیه صورت گرفت. با این وجود توصیه می شود با توجه به پایین بودن درجه خاص سازی زعفران با روش باردار کردن مالشی، روش های دیگر باردار کردن مخلوط زعفران و ناخن نیز بمنظور بهبود فرایند جداسازی مورد بررسی قرار گیرد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0