توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه و بررسی شاخصهای کنترل بهداشتی و میکروبی کمپوست دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه و بررسی شاخصهای کنترل بهداشتی و میکروبی کمپوست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه و بررسی شاخصهای کنترل بهداشتی و میکروبی کمپوست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه و بررسی شاخصهای کنترل بهداشتی و میکروبی کمپوست :

تعداد صفحات:8

چکیده:

یکی از مهمترین مشکلات زیست محیطی تولید روزافزون مواد زاید جامدآلی است. حجم زیاد و فسادپذیری از یک سو و کمبود امکان دفع و معضلات بهداشتی از سوی دیگر ، موجب گردیده است که امروزه مدیریت مواد زائد جامدآلی به یکی از مهمترین مباحث علم مدیریت پسماند مبدل شود . در این میان یکی از بهترین روشهای امحاء این مواد زائد تولید ک مپوست می باشد . در این پژوهش تولید کمپوست بر پایه استانداردهای میکروبی مورد بررسی قرار گرفته است. نمونه گیری میکروبی از کلیه پایل های سالن تخمیر کارخانه کمپوست مشهد در مراحل و دوران های مختلف صورت گرفت . تعداد نمونه های تیماری مورد بررسی 36 مورد بوده که پ س از انجام آزمون های : کشت میکروبی، شناسایی و شمارش میکروارگانیسم های شاخص، همچنین کنترل روزانه دمای توده ها ، نتایج حاصله بیانگر کاهش آلودگی و حذف عوامل بیماری زا همزمان با افزایش دما بر اثر متابولیسم میکروارگانیسم ها و مواد و انرژی حاصله از این فرآیندها است. افزایش دما تا 68 درجه سلسیوس اندازه گیری شده است و پس از پایان مراحل تخمیر و در کمپوست نهایی، میکروارگانیسم های شاخص شامل : کلی فرم مدفوعی و سالمونلا، درحد استاندارد اندازه گیری شدند و عوامل بیماری زایی یافت نشد .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir