مقاله بررسی کیفیت میکروبیولوژیکی و کلرزنی آب آشامیدنی شهر زنجان در سال 1388 دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کیفیت میکروبیولوژیکی و کلرزنی آب آشامیدنی شهر زنجان در سال 1388 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت میکروبیولوژیکی و کلرزنی آب آشامیدنی شهر زنجان در سال 1388،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:10
چکیده:
بهداشت جامعه بدون دستیابی به آب آشامیدنی سالم میسر نمی باشد . با توجه به اینکه انواع بیماری ها می توانند باعث آلودگی از طریق آب شوند ، بنابراین برای پیشگیری از انتقال این بیماریها معمول است که طی مراحل تولید تا مصرف ، آب را تحت پایش قرار دهند . از این رو به منظور بررسی کیفیت میکروبی آب آشامیدنی شهر زنجان این مطالعه در سال 1388 صورت گرفت. روش بررسی : در این مطالعه ، مطابق رهنمودهای WHO و با روش های توصیه شده علمی از شبکه توزیع آب در سطح شهر نمونه برداری و نمونه ها به روش آزمایش استاندارد تخمیر 9 لوله ای برای گروه کلیفرم ها مورد آزمایش قرار گرفتند . برای بررسی کلر باقیمانده از روش DPD استفاده شد. یافته ها : نتایج به دست آمده نشان داد که 97/5 % نمونه ها در مرحله تاییدی و 99/32 ، آنها در مرحله کلیفرم گرماپای بدون هیچ گونه آلودگی بوده اند . همچنین میزان کلر آزاد باقی مانده آب در 13/8 % موارد مطلوب ، 74/2 % نامطلوب و در 12% نیز صفر بوده است و مقادیر کدورت و pH ، مطابق استاندارد و به ترتیب کمتر از یک نفلومتری و در گستره 6 تا 8 بوده است. نتیجه گیری : کیفیت میکروبی آب آشامیدنی در شهر زنجان دارای شرایط مطلوب بود. اما مشاهده کلیفرم گرماپای حتی در مقدار کم ، و نوسان زیاد وضعیت کلر باقیمانده آب ، نیاز به توجه بیشتر برای نظارت بهتر و برنامه ریزی منظم در تعمیر ، نگه داری و سرویس به موقع تاسیسات کلر زنی دارد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0