مقاله بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف کروم 6 ظرفیتی از آب های لب شور دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف کروم 6 ظرفیتی از آب های لب شور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف کروم 6 ظرفیتی از آب های لب شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:20
چکیده:
غلظت کروم 6 ظرفیتیو برخی املاح محلول مانند سولفات در برخی آبهای زیرزمینی لب شور مورد استفاده در برخی از مناطق استانهای جنوبی ایران از حداکثر مجاز (50g/L) می باشد. هدف از این تحقیق ، بررسی فرایند غشایی نانو فیاتراسیون به عنوان یک روش امیدوار کننده در حذف کروم 6 ظرفیتی از آبهای لب شور می باشد. رو ش تحقیق: به منظور تاثیر فشار ، PH و نوع ماتیون و آنیون همراه در میزان حذف کروم 6 ظرفیتی ، غلظت های 0/1mg/L و 0/5mg/L کروم و همزمان با سولفات به عنوان آنیون عمده در شهر مورد مطالعه در محدوده غلظت 400-100 mg/L تحت فشار 2 تا 10 بار انتخاب ردید . در انتها آنالیز تعادل جرمی در فشار بهینه انجام شد. یافته ها :نتایج حاصل از آزمایشات بر روی آب مصنوعی نشان داد که تغییر کروم 6 ظرفیتی تغییر محسوسی در میزان حذف آن در فشار بهینه 4 بار ایجاد نمی کند (96%) . ولی افزایش سولفات در آب واقعی باعث کاهش میزان حذف کروم 6 ظرفیتی در فشارهای 4 و 8 بار می شود. بهترین راندمان حذف در PH خنثی و متمایل به قلیایی رخ داد. نتیجه گیری : تحقیق نشان داد که افزایش TDS در جریان ورودی ، فشار بهره برداری و pH بیشترین اثر را د رعملکرد نانوفیلتر داشته است. بر اساس نتایج بدست آمده نانو فیلتراسیون روش مناسبی در حذف کروم 6 ظرفیتی از آبهای لب شور می باشد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0