مقاله بررسی تولید و تجارت دانه های روغنی دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تولید و تجارت دانه های روغنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تولید و تجارت دانه های روغنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:11
چکیده:
دانه های روغنی از محصولات با ارزش بخش کشاورزی به شمار میروند که به عنوان ماده اولیه صنایع روغن کشی و تامین کننده نیازهای چربی، پروتئین و ویتامین در حیات موجودات زنده نقش اساسی را ایفا میکنند .دانه های روغنی به عنوان گیاهان صنعتی، به دلیل کاربردهای فراوان در تغذیه انسان و کنجاله آن در تغذیه دام و طیور و مصارف متعدد صنعتی، از جایگاه ویژهای در بین محصولات کشاورزی برخوردارند. چرخه صنعت روغن نباتی بر وجود و عدم دا نه های روغنی استوار است.بعد از سال 1383 که ایران در تولید گندم به خوکفایی رسید مسئولان بخش کشاورزی عنوان نمودند که امکان خوکفایی در برخی دیگر ازمحصولات استراتژیک امکان پذیر است. دانه های روغنی به عنوان یکی از مهمترین محصولات در اولویت اول قرار گرفت و طرح هاو راهکار های متفاوتی در دستور کار قرار گرفت. این مقاله می کوشد به ارزیابی روند تولید و تجارت دانه های روغنی با استفاده از اطلاعات رسمی وزارت جهاد کشاورزی و گمرک جمهوری اسلامی ایران بپردازد و تغییرات تولید این محصولات استراتژیک را مورد ارزیابی و تحلیل قرار دهد
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0