مقاله بررسی تنوع ژنوتیپ و فنوتیپی و تجزیه عامل های برای صفات مورفولوژیک و فنولوژیک در لاین های سویا دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنوتیپ و فنوتیپی و تجزیه عامل های برای صفات مورفولوژیک و فنولوژیک در لاین های سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنوتیپ و فنوتیپی و تجزیه عامل های برای صفات مورفولوژیک و فنولوژیک در لاین های سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
به منظور مطالعه تنوع فنوتیپی و محیطی خصوصیات مورفولوژیک و فنولوژیک و شناخت مبانی مورفولوژیک اختلاف عملکرد و عوامل پنهانی موثر بر آن لاین های سویا، آزمایشی در سال 1388 ، در ایستگاه تحقیقات کشاورزی گرگان واقع( 5 کیلومتری جاده آق قلا به گرگان) اجرا گردید.آزمایش در قالب طرح لاتیس ساده برای 141 لاین و 3 شاهد(سحر، ویلیامز وDPX پیاده گشت. ضرایب تنوع فنوتیپی برای کلیه صفات بیشتر از ضرایب تنوع ژنوتیپی بود و در بسیاری از حالات تفاوت های ناچیزی وجود داشت. بیشترین ضرایب تنوع فنوتیپی و ژنوتیپی به ترتیب مربوط به صفات تعداد شاخه در بوته، وزن دانه در بوته و تعداد دانه در بوته و پایین ترین روز تا رسیدگی، درصد پروتئین و تعداد گره در بوته بود. نتایج تجزیه عامل ها علاوه بر تاکید بر نقش اجزای عملکرد، پنج عامل پنهانی موثر در عملکرد را استخراج نمود که 78/1 درصد تغییرات عملکرد را توجیه کردند. این عوامل که تعیین کننده مب دا و مقصدهای فیزیولوژیک هستند، با توجه به صفاتی که در برگرفتند، تحت عنوان عوامل مخزن،معماری، سرمایه ثابت و وزنی نامگذاری شدند. در مجموع استنباط شد که برای اصلاح ارقام لاین های سویا می توان گیاهان با بنیه قوی و گره ها، غلافها، برگها و وزن دانه زیاد را انتخاب کرد
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0