توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیبات موجود در برخی از انواع مغزهای خوراکی دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیبات موجود در برخی از انواع مغزهای خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبات موجود در برخی از انواع مغزهای خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبات موجود در برخی از انواع مغزهای خوراکی :

تعداد صفحات:10

چکیده:

مغزها بخشی از رژیمهای غذایی سالم نظیر رژیم غذایی نواحی مدیترانهای را تشکیل میدهند.مزیت مغزها را در کاهش خطر بیماریهای قلبی، میتوان به حضور اسیدهای چرب تک و چند غیراشباعی، فیبرها و نیز ترکیباتی نظیر پلیفنولها، توکوفرولها و فیتواسترولها نسبت داد. اسیدهای چرب غیراشباع بیش از 75 % اسیدهای چرب مغزها را تشکیل میدهند. بین اسیدهای چرب غیراشباع، اسیدهای چرب تک غیر اشباعیMUFA) اسیدهای چرب غالب در اکثر مغزها هستند، در حالی که گردو غنی از PUFA های رژیمی و ضروری است توکوفرول نوع غالب توکوفرول در اغلب مغزها میباشد. در حالی که گردو غنی از - توکوفرول وBrazil nut غنی از - توکوفرول میباشد - سیتوسترول، کامپسترول و استیگماسترول استرولهای غالب در مغزهای مورد بررسی میباشند. بیشترین مقدار فیتواسترولها در پسته و مغز کاج و کمترین مقدار در Brazil nut و گردوی انگلیسی مشاهده شده است. همچنین گردو در مقایسه با دیگر مغزها حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات فنولیک است. بدین ترتیب مشاهده میشود که مغزها غنی از ترکیباتی با خاصیت آنتی اکسیدانی هستند. لذا با مصرف آنها میتوان از بروز بسیاری از بیماریها از جمله بیماریهای قلبی- عروقی پیشگیری به عمل آورد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir