مقاله تجزیه برای کیفیت شیمیایی برنج – QTL دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تجزیه برای کیفیت شیمیایی برنج – QTL کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه برای کیفیت شیمیایی برنج – QTL،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
بهبود کیفیت دانه یکی از اهداف مهم در اصلاح برنج میباشد. محتوای آمیلوز و قوام ژل فاکتورهای تعیین کننده کیفیت برنج می مشتق از تلاقی دو رقم F باشند. در این بررسی یک مطالعه ژنتیکی بر اساس نشانگرهای مولکولی با استفاده از یک جمعیت 2:3پایه ریزی شد. مکان یابی صفات کمی کنترل کننده کیفیت دانه برنج با استفاده از روش فاصله مرکب IR ایندیکا شاهپسند و 28 برای محتوای آمیلوز روی QTL برای قوام ژل و یک QTL کنترل کننده کیفیت دانه شامل دو QTL اینکلوسیو انجام شد. سه5 درصد از تغییرات فنوتیپی را توجیه نمودند. نتایج این / 14 و 69 /33 ،6/ کروموزومهای یک و شش ردیابی شدند و به ترتیب 23 مطالعه پیشنهاد میکند که رقم شاهپسند یک رقم با ارزش برای استفاده از روشهای متکی بر نشانگرهای مولکولی و انتقال و بهبود صفات مرتبط با کیفیت دانه برنج است
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0