توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش کار آموزی واحد الفین پتروشیمی اراك دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کار آموزی واحد الفین پتروشیمی اراك  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کار آموزی واحد الفین پتروشیمی اراك،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کار آموزی واحد الفین پتروشیمی اراك :

گزارش کار آموزی واحد الفین پتروشیمی اراك

پتروشیمی اراك در یك نگاه
هدف:
ایجاد یك مجتمع پتروشیمی جهت تولید مواد پایه ای و میانی با استفاده از خوراك اصلی نفتا وتبدیل آنها به فراورده های نهایی پلیمری و شیمیایی.
سهامداران :
1- شركت ملی صنایع پتروشیمی
2- شركت سرمایه گذاری بانك ملی ایران

3- سازمان تامین اجتماعی
4- سازمان بازنشستگی كشوری

5- شركت سرمایه گذاری تدبیر
6- سایر سهامداران
سرمایه نقدی شركت : 600 میلیارد ریال
تاریخچه :
مجتمع پتروشیمی اراك جهت تولید مواد پایه‌ای و میانی با استفاده از خوراك اصلی نفتا و تبدیل آنها به فراورده‌های نهایی پلیمری و شیمیایی با سرمایه نقدی حدود 600 میلیارد ریال احداث گردید . سهامداران آن ، شركت ملی صنایع پتروشی

می اراك و بانك ملی ایران كه 49 % از سهام را در اختیار دارد می‌باشند.
تولیدات مجتمع :
در ظرفیت كامل تولیدات مجتمع بالغ بر 1108000 تن مواد پایه‌ای ، میانی و نهایی می‌باشد كه نیاز بخش وسیعی از صنایع داخلی را تامین و مازاد فرآورده‌ها به خارج از كشور صادر می‌گردد.
موقعیت مجتمع :
مجتمع پتروشیمی اراك در جوار پالایشگاه اراك در كیلومتر 22 جاده اراك – بروجرد و در زمینی به وسعت 738 هكتار قرار گرفته است .

تاریخچه احداث :
این مجتمع یكی از طرح‌های زیربنایی و مهم می‌باشد كه در راستای سیاست‌های كلی توسعه صنایع پتروشیمی و با هدف تامین نیاز داخلی كشور و صادرات فرآورده‌های مازاد ایجاد گردیده است . این طرح در سال 1363 بتصویب رسید و پس از طی مراحل طراحی و نصب و ساختمان در سال 1372 فاز اول مجتمع در مدار تولید قرار گرفت .
در ادامه كار واحدهای دیگر مجتمع تكمیل گردید و هر ساله با راه‌اندازی سایر واحدها ، شركت بسوی بهبود مستمر و تولید بیشتر

و متنوع‌تر پیش‌ میرود . در سال 1378 با بهره‌برداری از واحد اتانول آمین زنجیره تولیدات مجتمع تكمیل گردید .
از سال 1378 با تصویب هیئت مدیره و پس از بررسی‌های دقیق عملكرد مجتمع ، شركت در بازار بورس پذیرفته شد و واگذاری سهام آن آغاز گردید .
اهمیت تولیدات مجتمع :
از مشخصه های استثنایی مجتمع پتروشیمی اراك استفاده از داننش های فنی وتكنولوژی و فرآیندهای پیشرفته میباشد . تولیدات مجتمع بسیار متنوع و عمدتا گریدهای مختلف را شامل میشود. از لحاظ انتخاب خطوط تولید كمتر مجتمعی را میتوان یافت كه از مانند مجتمع پتروشیمی اراكتركیبی از تولیدات پلیمری و شیمیایی ارزشمند و حتی شاخه خاصی از تولیدات تولیدات نظیر سموم علف كش ها را یكجا داشته باشد. مجتمع پتروشبمی اراك از لحاظ تنوع , ارزش فرآورده ها و نقش حساس آن در تامین نیاز صنایع مهم كشور كم نظیر

می باشد.
خوراك مجتمع :
خوراك اصلی مجتمع نفتای سبك و سنگین است كه از پالایشگاه اصفهان واراك از طریق خطوط لوله تامین می شود . خوراك دیگر مجتمع گاز طبیعی است كه از خط لوله سراسری مجاور مجتمع اخذ می گردد . ضمنا حدود 6000 تن آمونیاك و حدود 153000 تن در سال اكسیژن در واحد جداسازی هوا در مجتمع تولید
می گردد.
نیروی انسانی :
كل نیروی انسانی شاغل در مجتمع بالغ بر 1847 نفر می باشد كه حدود 1280 نفر فنی و 567 نفر ستادی میباشد . بر اساس سیاست كلی دولت جمهوری اسلامی ایران بخشی از كارها به بخش خصوصی واگذار گردید كه در این راستا چندین شركت شامل 1000 نفر نیرو در بخشهای خدماتی تعمیراتی وغیره در مجتمع فعالیت دارند.

مصارف تولیدات مجتمع :
مصارف تولیدات مجتمع بسیار متنوع ودارای طیف گسترده است . در بخش تولیدات شیمیایی كلیه فراورده ها شامل اكسید اتیلن / اتیلن گلایكلها – اسید استیك / وینیل استات – دو اتیل هگزانول و بوتانلها و اتانل آمینها به اضافه سموم علف كشها كاملا در كشور منحصر به فرد می باشد و نیاز صنایع
مهمی را در كشور تامین نموده و مازاد آنها به خارج صادر می شود .
در بخش پلیمری نیز فراورده های ارزشمند و استراتژیك انتخاب شده كه بعنوان نمونه می توان گرید های مخصوص تولید سرنگ یك بار مصرف – كیسه سرم –بدنه باطری – گونی آرد – الیاف و همچنین ماده اولیه ساخت بشكه های بزرگ به روش دورانی و نیز گرید مخصوص تولید لوله های آب و فاضلاب و گاز و لاستیك P.B.R را می توان نام برد .
اولویت مصرف فرآورده های مجتمع برای تامین نیاز صنایع داخل كشور است

. در ارتباط تولیدات مجتمع سهم بسزایی در تامین نیاز صنایع پایین دستی دارد به نحوی كه نیاز بالغ بر 5000 واحد پایین دستی را تامین می كند.

واحدهای مجتمع :
مجتمع دارای 17 واحد فرآیندی و 6 واحد سرویس‌های جانبی است .
واحدهای فرآیندی و ظرفیت تولید آنها بشرح ذیل است :
شركت طراح شركت صاحب لیسانس ظرفیت (تن در سال) نام واحد ردیف
تی ـ پی ـ ال – 247000 اتیلن الفین 1
تی – پی – ال بی‌ پی 60000 پلی‌اتیلن سبك LLDPE 2
اوده هوخست 60000 پلی‌اتیلن سنگین 3
تكنی‌مونت های مونت 500000 پلی‌پروپیلن 4
تی ـ پی ـ ال ای ـ اف ـ بی 7000 بوتن –1 5
اوده هوخست 30000 اسید استیك 6
اوده هوخست 30000 استات وینیل 7
میتسویی نپئون زئون 30000 تكفیك بوتادین 8
میتسویی نپئون زئون 25500 پلی بوتادین 9
تی ـ پی ـ ال ای ـ اف ـ بی 102000 بنزین هیدروژنه 10
Scientific des. تكنی مونت 110000 اكسید اتیلن 11
Scientific des. تكنی مونت 105000 اتیلن گلیكول 12
ABAY KPT 45000 دو اتیلن هگزانول 13

نارگان Oxiteno 30000 اتانول آمین 14
ترانسپك ترانسپك 1500 كلرو استیل كلراید 15
رالیز رالیز 2500 بوتاكلر 16
رالیز رالیز 500 آلاكلر 17

واحدهای سرویس‌های جانبی:
– آب بدون املاح : ظرفیت 450 متر مكعب در ساعت .
– واحد تولید بخار توسط دیگ‌های بخار : 240 تن در ساعت با استفاده از گازهای خروجی .
– توربین‌ها : 260 تن در ساعت در Fire Boiler .
– واحد نیروگاه : ظرفیت كل تولید 125 مگاوات .
– برج‌های خنك كننده : شامل 6 برج .
– واحد هوای فشرده و هوای ابزار دقیق كه 5 كمپرسور هر كدام 26000 نرمال مترمكعب در ساعت .
– واحد تفكیك نیتروژن و اكسیژن از هوا : اكسیژن 14500 نرمال مترمكعب و نیتروژن 6000 نرمال متر مكعب در ساعت .
– واحد تصفیه پساب‌های صنعتی : 300 مترمكعب در ساعت .
دست آوردهای مجتمع :
1- دارنده گواهینامه مدیریت كیفیت ISO 14001
2- دارنده گواهینامه سیستم مدیریت ایمنی و بهداشتی شغلی OHSAS 18001
3- دارنده جایزه كیفیت و مدیریت بازاریابی از شركت GQM سال 2001
4- دارنده جایزه تندیس طلایی بین المللی كیفیت محصول سال 2001
5- دارنده عنوان صنعت سبز نمونه كشور در سال 1378
6- اخذ رتبه سوم تحقیقات از جشنواره بین المللی خوارزمی به خاطر اجرای طرح جایگزینی حلال بنزن با تولوان در واحد پی بی آر و تولید كلرواستیل كلراید به روش مستقیم

7- پذیرفته شدن در بازار بورس بعنوان اولین مجتمع در سطح صنایع پتروشیمی
حفظ محیط زیست :
در طراحی مجتمع بالاترین استانداردها و معیارها جهت حفظ محیط زیست منظور شده است بنحوی كه تقریبا هیچ نوع مواد مضر به طبیعت تخلیه
نمی شود. نمونه بارز اقدامات انجام شده جهت جلوگیری از آلودگی محیط زیست ، وجود واحد بسیار مجهز تصفیه پسابها و دفع مواد زاید در مجتمع است.در این واحد با بكارگیری تكنولوژی پیشرفته كلیه آبهای آلوده به مواد شیمیایی و روغنی و پسابهای بهداشتی و غیره تصفیه میگردد. این واحد قادر است ماهیانه بالغ بر 250000 متر مكعب آب را تصفیه نموده و بعنوان آب جبرانی به سیستم آب خنك كننده مجتمع تزریق نماید.
ضمنا كلیه مواد دور ریز جامد و مایع نیز در كوره زباله سوز سوزانده شده و دفع می شوند. ایجاد فضای سبز به اندازه كافی از اقدامات دیگر مجتمع در جهت حفظ محیط زیست می باشد.
اسكان و امكانات رفاهی :
شركت پتروشیمی اراك به منظور تامین مسكن مورد نیاز كاركنان ، به موازات احداث مجتمع طرح عظیم خانه سازی را در شهر مهاجران و در شهر اراك اجرا نموده است .

پروژه خانه سازی شهر مهاجران شامل 1521 واحد ویلایی و984 واحد آپارتمانی است كه در زمینی به مساحت 150هكتار در مجاورت مجتمع اجرا گردید و هم اكنون مورد استفاده كاركنان و خانواده آنها می باشد .
كلیه امكانات رفاهی و فرهنگی نظیر مهمانسرا ، بازار ، مدرسه ، مسجد ، دبیرستان ، درمانگاه ، تاسیسات تفریحی ، ورزشی و سایر تاسیسات شهری در این شهر تاسیس شده است كه نمونه بارز عمران و آبادی ناشی از اجرای طرحهای زیر بنایی در منطقه است . ضمنا دو مجتمع آپارتمانی كلا شامل 224 واحد به اضافه چند واحد ویلایی در شهر اراك متعلق به شركت است كه همگی مورد استفاده كاركنان مجتمع می باشد .

شیر (Valve):
شیر دستگاهی مكانیكی است كه برای كنترل مقدار جریان سیال در صنعت لوله گذاری بكار می رود.شیر از دو قصسمت متحرك و بدنه تشكیل یافته است.
1 متحرك : بر حسب اینكه شیر با نیروی انسان ویا نیروی دیگری بسته یا باز گردد ، نوع متحرك متفاوت است . متحركهایی كه با نیروی انسان كار می كنند از قسمتهای زیر تشكیل شده است :
الف-دسته wleel ب- ساقه stem
ج- گیره Gland د- لایی Packing

2بدنه از قسمتهای زیر تشكیل شده است:
الف- بندآور Disc ب) نشمینگاه seat
بطور كلی شیرها را به سه دسته تقسیم می كنند:
1 شیرهای دستی :Manual valve
2.شیرهای نیمه خودكار :Semi-Automatic valve
3 . شیرهای خودكار : Automatic Valve

شیرهای دستی : برای بستن و یا باز نمودن آنها دخالت كامل انسان نیاز است.
معروفترین آنها عبارتند از : كره ای ،كشویی ، پروانه ای ،سماوری ، دیافراگمی زاویه ای
شیرخودكار : شیرهایی هستند كه برای بستن وبازنمودن آنها احتیاجی به دخالت انسان ندارند. وانواع آنها عبارتند از : شیرخودكار Control .valve
شیریكطرفه Cheec .valve شیر ایمنی Safety .valve
شیرهای نیمه خودكار: آنهایی هستند كه احتیاج به دخالت كامل انسان ندارند.
انواع آن عبارتند از : شیر موتوری Motor .valve
شیربرقی : Solenid .valve
شیر كشویی(Gate .valve): این شیر باید به صورت باز یا بسته كامل استفاده شود.
از مزایای این شیر این است كه افت فشار در طول شیر بسیار كم است .
شیر كره ای (Globe.valve) : از این شیر برای تنظیم جریان استفاده می گردد. باید در كار گذاشتن این شیرها دقت نموده تا جریان در باز نمودن شیر به ما كمك كند .یعنی فشار از پایین به بندآور وارد گردد. این عمل باعث افزایش طول عمر لایی شیر می گردد.

شیر دیافراگمی (Diaphragm.valve):از مزایای این شیر این است كه خوب بسته می شود ، گیره نداردوافت فشار در طول این شیر كمتر از افت فشار در شیر كره ای است .
شیرروانه ای (Butterfly valve): بندآور این شیر از یك صفحه فلزی تشكیل شده كه حول یك محور عمودی می چرخد .بستن و یا بازكردن این شیر تحت یك زاویه 90 درجه انجام می گردد.
شیر سوزنی (Needle valve) : از خانواده شیرهای كره ای می باشد ودر سر راه سیال با فشار بالا بكار می رود . معمولاً در گروه ابزار دقیق بكار رفته وبرای نمونه گیری مناسب است .
شیر خودكار (Automatic. Control. Valve) : این شیرها جریان ، فشار ، درجه حرارت یك روند (process) را متناسب با فرمانهایی كه می گیرند ، تنظیم می نمایند .فرمانهایی كه برالی تنظیم روند بكار می روند ممكن است هوایی ، هیدرولیكی ، برقی باشد. .در بین فرمانها ، فرمان هوایی معمول تر است.

ظروف یا مخازن (Vessels) :

مخزن برای نگهداری مایعات ، گازها و یا جامدات بكار می رود. مخزن به هر اندازه وشكلی می تواند باشد . از آنجاییكه نمی توان همه موادرا تحت یك شرایط ذخیره نمود از این رو بعضی از مخازن را برای فشار بالا و بعضی را برای فشار جو ، گروهی را برای درجه حرارت بالا ویا پایین ویا شرایط دیگر طرح می نمایند.
معمولترین طبقه بندی مخازن به شرح زیر می باشد:
1مخزن تحت فشار جو (Atmospheric vessel)

2 مخزن تحت فشار بالا (Pressurized vessel)
3.مخزن زیر زمینی (Under ground vessel)
4.مخزن دو جداره (Jacketed vessel)
5.مخزن تحت حرارت (Vessel with Heater)
6. مخزن با سرپوش شناور (Float Top Vessel)

مبدل حرارتی : (Heat Exchanger)
مبدل حرارتی دستگاهی است كه بوسیله آن بین دوسیال تبادل حرارت انجام
می شود.
مبدل حرارتی به صرفه ترین دستگاه صنعتی برای انتقال حرارت از یك سیال به سیال دیگر است .
انواع مبدل حرارتی :
1 لوله دوجداره (DOBLE Wall HEAT Exchenger) :
ساده ترین نوع مبدل حرارتی است كه از دولوله مختلف القطر متحدالمركز تشكیل شده است .
2 رادیاتور (Fin TUBE Heat Exchenger) :
رادیاتور مبدلی است كه برای گازها باضریب انتقال حرارت پایین بكار می رود.
این مبدل بیشتر به عنوان خنك كننده به كار می رود. سیال خنك كننده هوا
می باشد كه معمولاً توسط چند بادبزن به مبدل وزیده می شود.

3 پوسته ولوله (Shell &Tube Heat Exchenger) :
مبدل پوسته لوله متداولترین مبدل حرارتی است كه از قسمتهای زیر تشكیل شده است :
(A پوسته Shell : لوله قطوری كه تعدادزیادی لوله با قطر كم درون آن قرار دارد.
(B لوله Tube : لوله هایی با قطر بین ¼ تا 1 اینچ كه درون پوسته قرار
می گیرند.
(c صفحه نگهدارنده لوله (Tube. Sheet)

در دو انتهای پوسته صفحه منقوطی شكلی وجوددارد كه انتهای لوله ها از دوطرف داخل آن پرچ شده است . این صفحه ها از یك طرف نگهداری لوله ها را به عهده دارند واز طرفی سیال داخل لوله را از سیال داخل پوسته جدا نگه می دارند.
(D نیم صفحه نگهدارنده (Baffle)
این قطعات به صورت نیم دایره بطور متناوب ودر فواصل مساوی در طول لوله ها كارگذاشته شده اند ، كاراین نیم صفحه ها این است كه : الف ) از خوابیدن لوله ها روی هم جلوگیری نماید.
ب) پوسته را پر از مایع نگه می دارند تا حداكثر انتقال حرارت صورت گیرد.
(E سرپوش (Cap)
در دو طرف پوسته قرار دارد وبه ترتیب سرپوش ورودی و خروجی نامیده
می شود .
موادی كه باید سرد یا گرم شوند می توانند از داخل پوسته یا لوله عبور داده شوند ولی اگر شرایط خاصی در سیكل باشد مثلاً رسوبی برجای ماند ماده را از داخل لوله عبور می دهند.
انواع مبدل های پوسته ولوله : 1) خنك كننده (cooler)
2)گرم كننده (Heater) 3) چگالنده (condenser)
4) دوباره جوشاننده (Reboiler) 5) تبخیر كننده (Evaporator)
6) بخار كننده (vaporizer) 7) سردكننده (Cheler)
8) خشك كننده (Drger)
پمپ : (PUMP)
پمپ دستگاهی است كه با ازدیاد فشار سیال با عث انتقال آن از نقطه ای به نقطه دیگر می گردد.
انواع پمپ : بطور كلی پمپ را می توان به سه دسته تقسیم كرد:
1پمپ گریز از مركز :Centerifugal pump

2پمپ رفت و برگشتی :Reciprocating pump
3.پمپ دورانی : Rotary pu
پمپ گریز از مركز : همانطور كه از اسمش پیدا است اساس كار آن برپایه نیروی گریز از مركز استوار است یعنی اینكه قسمت متحرك پمپ با حركت دورانی سیال رااز مركز به خارج پرتاب می كند . چون قطرات سیال پرتاب شده دارای سرعت زیادی هستند در برخورد با پوسته سرعت آنها تبدیل به فشار می شود ،این اثر باعث خروج سیال از پوسته میگردد.
اجزاء اصلی پمپ گریز از مركز : 1 پوسته (Casing) 2. پروانه (Impeller)
انواع پروانه ها : 1 پروانه باز 2 پروانه بسته 3پروانه نیمه باز

پمپ رفت و برگشتی : در این پمپ جزءمتحرك در یك فاصله معین رفت و آمد
می كند.
در این پمپ هادر هر حركت رفت جسم متحرك ، حجم معینی از مایع جابجا
می شود.
پمپ های رفت و برگشتی به سه دسته ی گردند:1 پیستونی 2پلانجری
3 دیافراگمی
پمپ های دورانی : این پمپها از نوع جابجایی مثبت اند. ودارای ساختمانی ساده اند .جریان خروجی یكنواختی دارند.ازدو قسمت پوسته وجزءمتحرك كه اصولاً چرخ دندانه دار وبصورت تیغه می باشد تشكیل شده است . مایع از ورودی بوسیله چرخ دندانه به سمت خروجی برده می شود. چرخ دندانه هایی كه آزاد می گردند، خلاء جزئی در مكش ایجادكرده ومایع سریعتر وارد دندانه ها ی آزاد می گردد. این پمپ برای ظرفیت نسبتاً كم با فشار متوسط كاربرددارد.
رفع اشكال در پمپ ها :

الف – اگر پمپ مایع را پمپ نكرد یك یا چند اشكال زیر وجوددارد:
1) شیرخروجی یا ورودی بسته است.
2) پمپ در جهت عكش می گردد.
3) ارتفاع آب رسانی خیلی بالا است .
4) ارتفاع مكش كم است .
5) پمپ هواگرفته است .
6) ورودی یا خروجی پمپ گرفته شده است .
7) محرك پمپ صدمه دیده است.

ب- اگرخروجی مایع به یكباره قطع شد ،یك یا چند اشكال زیر وجود دارد:
1) ارتفاع مكش كم شده
2) جعبه آب بند نشست می كند
3)ورودی پمپ نشستی دارد.
4)پمپ هواگرفته
5)شیرهواگیری گرفته شده .
راه اندازی پمپ ها: (Start up)
برای راه اندازی پمپ باید نكات زیررادر نظر گرفت:
1)بررسی سیستم روغن كاری
2)گریس كاری بعضی قسمتها در صورت لزوم

3)بررسی سیستم خنك كن یاتاقانها
4)گرم كردن پمپ اگر مایع گرم پمپ می گرددقبل از راه اندازی .
5)چرخاندن محور پمپ بادست برای اطمینان ازجام نبودن آن.
6)تنظیم شیر ورودی و خروجی
7)پمپ گریز از مركز رانباید بدون مایع پمپ شونده به كار انداخت .
8)هیچگاه نباید پمپ رفت و برگشتی رابا خروجی بسته به كار انداخ

ت.
9)اگر پمپ گریز از مركز رابا شیر خروجی بسته به راه انداختید ،نگذاریدمدت طولانی شود.
10)پمپ راباید هواگیری نمود.
11)بررسی پمپ پس ازراه اندازی از نقطه نظر نشستی از لای پوسته ،لایی
فلنج ها.
خوابانیدن پمپ ها: (Shut down)
برای خوابانیدن پمپ ها باید نكات زیر رادر نظر گرفت :
1)اگر پمپ گریز از مركز است باید اول شیر خروجی رابست تا در موقع خوابانیدن به شیر یكطرفه پمپ ضربه وارد نگردد.
ازطرفی ممكن است شیریكطرفه خوب كار نكندوبا نشست آب پمپ در جهت عكس بچرخد.
2)اگر پمپ رفت وبرگشتی است احتیاج به بستن شیر نیست .به عبارت دیگر نباید شیر خروجی پمپ های رفت و برگشتی رابه هنگام خوابانیدن بست زیرا یا بستن آن فشاربالا می رودوامكان دارد كه قسمتی ار پمپ وخروجی پاره شودیا اینكه موتور پمپ بسوزد.
3)اگر پمپ به عنوان یدك خوابیده می شودباید دستگاه خودكار رامورد بررسی قرار داد كه مطمئن شویم در صورت لزوم كار خواهدكرد.
4)اگر پمپ برای تعمیرات كلی بخوابد باید شیر ورودی وخروجی را كامل ببندیم ودر صورت لزوم ورودی و خروجی را بتا صفحه كور (Blank) ببندیم .
5)اگر پمپ به عنوان یدك خوابیده است باید سیستم خنك كننده وروغنكاری آن در سرویس باقی بماند.

بخار آب : Steam
بخار آب دارای انرژی داخلی زیادی است كه می تواند به كار مفید تبدیل گردد.
انواع بخار آب :
1بخار آب خیس : (Wet Steam) : بخار آب خیس ، بخاری است كه ذرات آب به صورت معلق در آن وجود داشته باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir