مقاله بررسی اثرات آللوپاتی گیاه شنبلیله برروی اسفرزه دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات آللوپاتی گیاه شنبلیله برروی اسفرزه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات آللوپاتی گیاه شنبلیله برروی اسفرزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
یکی از خصوصیاتی که دربرخی گیاهان شناسایی شده است اثرآللوپاتی یادگرآسیبی می باشد این ویژگی باعث می شودکه گیاهان درمنطقه ای که گیاه دارای ویژگی های آللوپاتی وجود دارد رشد کنند و یا اگر درخاکی اثری از ریشه, ساقه, برگ,گل و; از گیاه دارای ویژگی آللوپاتی وجودداشته باشد بر درصد جوانه زنی و رشدگیاهان دیگر در آن خاک اثر می گذارد. هدف در این طرح بررسی گیاه شنبلیله از نظر دارا بودن خاصیت آللوپاتی می باشدکه آیا این گیاه دارای خاصیت آللوپاتیک می باشد و درکدام جز این خصوصیت بیشتر دیده می شود.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0