مقاله مطالعه اثرات دما و شوری بر خصوصیات جوانه زنی دو گونه آگروپایرون دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه اثرات دما و شوری بر خصوصیات جوانه زنی دو گونه آگروپایرون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات دما و شوری بر خصوصیات جوانه زنی دو گونه آگروپایرون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
به منظو بررسی تاثیر سطوح مختلف شوری و دما بر خصوصیات جونه زنی دو گونه آگروپایرون، آزمایشی در سال 1389 به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با 3 تکرار در ازمایشگاه دانشگاه پیام نور واحد درگز انجام شد. عوامل آزمایش شامل: 2 گونه آگروپایرون (A.desertorum و A.elongatum)، دما در 3 سطح ( 20 و 25 و 30 درجه سانتیگراد) و 5 سطح شوری ( 0 و 4 و 8 و 12 و 16 دسی زیمنس بر متر حاصل از کلرید سدیم) بود. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش دما و شوری درصد و سرعت جوانه زنی در هر دو گونه کاهش یافت و بهترین میزان در دمای 20 درجه سانتیگراد و شوری صفر بود. گونه A.elongatum نسبت به گونه A.desertorum مقاومت بیشتری نسبت به تنش شوری و افزایش دما نشان داد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0