مقاله تعیین آستانه حداقل طول روز و دمای تجمعی برای تشکیل سوخ درتوده های بومی و ارقام پیاز دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین آستانه حداقل طول روز و دمای تجمعی برای تشکیل سوخ درتوده های بومی و ارقام پیاز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین آستانه حداقل طول روز و دمای تجمعی برای تشکیل سوخ درتوده های بومی و ارقام پیاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:4
چکیده:
به منظور تعیین حداقل طول روز و دمای تجمعی مورد نیاز برای تشکیل سوخ در نه توده بومی و سه رقم تجاری پیاز تحقیقی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در دو منطقه بهبهان و کرج به مدت یک سال زراعی (1386-1385) اجرا گردید. در بهبهان بذرها در اوایل آبان در خزانه کشت و نشاها در اوایل بهمن به زمین اصلی منتقل شدند. تاریخ کاشت بذرها در کرج اواسط اسفند بود و انتقال نشاها به زمین اصلی در اواخر اردیبهشت ماه صورت گرفت. تاریخ تشکیل سوخ به روش نسبت تشکیل سوخ و کاسموس تخمین زده شد. در منطقه بهبهان تاریخ تشکیل سوخ در ژنوتیپهای مختلف از 29 اسفند با طول روز 12 ساعت و 7 دقیقه تا 27 اردیبهشت با طول روز 13 ساعت و 47 دقیقه متغیر بود. در این منطقه سوخ در توده سفید قم و سفید ساری به دلیل نبود حداقل طول روز مورد نیاز تشکیل نشد. در منطقه کرج سوخ از تاریخ 2 خرداد با طول روز 14 ساعت و 14 دقیقه تا 5 مرداد با طول روز 14 ساعت و 5 دقیقه در ژنوتیپهای مختلف تشکیل گردید. بر اساس نتایج این تحقیق رقم پریماورا و تودههای قرمز ایرانشهر و سفید بهبهان روز کوتاه، رقم گلما دو فتوپریودی ، رقم زرگان و تودههای قولیقصه زنجان، درچه اصفهان، کمرهای خمین، قرمزآذرشهر، سفیدنیشابور، سفیدقم و سفیدساری روز متوسط میباشند. آستانه دمای تجمعی برای تشکیل سوخ در این ژنوتیپها 775/8 تا 2027/9 درجه روز رشد (5/9C=Tb) بود.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0