توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر توفوردی روی اندازه و کیفیت میوه پرتقال والنسیا دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر توفوردی روی اندازه و کیفیت میوه پرتقال والنسیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر توفوردی روی اندازه و کیفیت میوه پرتقال والنسیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر توفوردی روی اندازه و کیفیت میوه پرتقال والنسیا :

تعداد صفحات:4

چکیده:

پرتقال والنسیا بطور وسیعی در کشورهای مختلف جهان از جمله ایران کشت می گردد. اهمیت اندازه میوه به عنوان یک پارامتر کیفی میوه های مرکبات بصورت وسیعی در سال های اخیر افزایش پیدا کرده است. این پژوهش برای بررسی اثر D-2,4 بر خواص کمی و کیفی میوه پرتقال والنسیا صورت گرفت. به این منظور آزمایشی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در 5 تیمار و 5 تکرار انجام شد D-2,4 در غلظت های صفر و 25 و 50 و 75 و 100 میلی گرم در لیتر بصورت محلول پاشی در زمانی که قطر متوسط میوه ها 14 میلی متر بود به کار برده شد. نتایج نشان داد که D-2,4 در غلظت 75 میلی گرم در لیتر بطور معنی داری طول، قطر، وزن و درصد آب میوه را افزایش داد و غلظت 100 میلی گرم در لیتر D-2,4- بیشتر در افزایش صفات کیفی مانند مواد جامد محلول و اسیدکل موثربود ولی ویتامین ث کاهش پیدا کرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir