توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سیری درارزش غذایی و تنوع فرآورده های ماهیان دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سیری درارزش غذایی و تنوع فرآورده های ماهیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیری درارزش غذایی و تنوع فرآورده های ماهیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سیری درارزش غذایی و تنوع فرآورده های ماهیان :

تعداد صفحات:25

چکیده:

ماهی غذای مفیدی است که دارای ارزش غذایی بسیاربالایی است واکثر مواد مغذی و ضروری برای انسان را به تنهایی داراست دردهه های اخیر با توجه به رشد روزافزون جمعیت و درحالیکه نیمی از مردم دچار سوء تغذیه هستند ماهی می تواند درمقام تامین کننده پروتئین مصرفی از جایگاه ویژه ای برخوردار باشد برغم ارزش تغذیه فوق العاده بالای ابزیان متاسفانه بدلیل پاره ای از مسائل که به آنها اشاره خواهد شد استقبال مصرف ماهی و سایرآبزیان با مشکل مواجه شده است این درحالی است که درسایر کشورهای پیشرفته با استفاده ازتکنولوژی نو و ماشین آلات فراوری پیشرفته توانسته اند برمشکلات فائق آمده و با عرضه محصولات متنوع تولیدی و با کیفیت بالا ارزش افزوده قابل ملاحظه ای برای آبزیان مشابه ایجاد نمایند دراینجاست که ضرورت توجه به سرانه مصرف آبزیان درکشورمان اهمیت می یابد سرانه مصرف آبزیان درایران 6/2 کیلوگرم برای هر نفر درسال استکه نسبت به مصرف سرانه جهانی 13/5 کیلوگرم پایین تر بوده و با توجه به جمعیت 70 میلیون نفری و 2700 کیلومتر نوارساحلی دردسترس بهتر است تحقیقاتی درزمینه استفاده ازمنابع دریایی به عمل آورد تا به نوعی بتوان مشکل کمبود منابع غذایی با ارزش تغذیه ای بالا را مرتفع نمود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir