توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روشهای نوین درحفاظت و نگهداری غذاهای دریایی دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روشهای نوین درحفاظت و نگهداری غذاهای دریایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روشهای نوین درحفاظت و نگهداری غذاهای دریایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روشهای نوین درحفاظت و نگهداری غذاهای دریایی :

تعداد صفحات:13

چکیده:

مقادیرزیاد ماهیان پرورشی را نمی توان براحتی بصورت تازه وارد بازارفروش کرددرحالیکه عمل آوری برروی ماهیان تازه و بالا بردن ارزش آنها دربرآورده کردن تقاضای مصرف کننده کمک شایانی خواهد کرد باید به این نکته توجه داشت که عمل آوری برروی ماهیان و سایرجانوران آبزی نیاز به دقت و تکنیکهای بهداشتی دارد امروزه مشکل اصلی بخش فراورده های شیلاتی و محصولات جانبی ان شیوه های نگهداری و بسته بندی مواد غذایی است با تکنیکهای پیشرفته می توان تاریخ مصرف محصولات را افزایش داد از طرف دیگر با بکاربردن ترکیبات نگهدارنده بویژه ترکیبات طبیعی می توان از رشد میکروارگانیسم ها و سایر موجودات زنده جلوگیری کرد ضمن اینکه به محصول مورد نظر بو طعم و حتی رنگ متفاوت داد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir