توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و حسی اسانس زیره سبز در پنیر سفید ایرانی دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و حسی اسانس زیره سبز در پنیر سفید ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و حسی اسانس زیره سبز در پنیر سفید ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و حسی اسانس زیره سبز در پنیر سفید ایرانی :

تعداد صفحات:5

چکیده:

امروزه مصرف کنندگان با توجه به اثرات مضر نگهدارنده‌های شیمیایی و سنتتیک خواهان استفاده از نگهدارنده‌های طبیعی با دامنه وسیع فعالیت های بیولوژی مشتق از منابع گیاهی، حیوانی و میکروبی هستند تا علاوه بر افزایش زمان ماندگاری غذا از اثرات مضر نگهدارنده‌های شیمیایی مصون باشند. ترکیب شیمیایی اسانس زیره سبز و فعالیت ضد باکتریایی آن علیه لیستریا مونوسیتوژنز در طی دوره رسیدن و نگهداری پنیر سفید ایرانی به همراه تاثیر حسی آن در آزمایشگاه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه ارزیابی شد. نتایج آنالیز شیمیایی اسانس این گیاه با استفاده از گاز کروماتوگرافی متصل به طیف نگار جرمی منجر به شناسایی16 ترکیب با مجموع 48/97 درصد شد. که در این میان کومین آلدهید با 02/29 درصد ترکیب عمده اسانس زیره سبز را تشکیل می داد. یافته نشان داد که اسانس مذکور در دو غلظت 04/0 و 06/0 درصد در پنیر از بالاترین تأثیر بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز برخوردار بود، به گونه ای که در تیمار اسانس 06/0 درصد در پنیر میزان کاهش این باکتری در مقایسه با گروه کنترل بیش از 1 log10 cfu g-07/3 بود (05/0P<). نتایج حاصل از ارزیابی خصوصیات حسی پنیر سفید ایرانی نشان داد که غلظت02/0 درصد اسانس زیره سبز از بالاترین پذیرش حسی برخوردار بود. با توجه به نتایج بدست آمده این اسانس از توان ضد میکروبی بسیار بالایی برخوردار بوده و بنابراین می توان از این اسانس در ترکیب با سایر نگهدارنده ها جهت محافظت مواد غذایی بویژه فرآورده های لبنی در مقابل میکروارگانیسم های عامل عفونت و مسمومیت بهره جست

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir