مقاله تاثیر بُر روی کنترل پوسیدگی خاکستری میوه توت فرنگی رقم سلوا دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر بُر روی کنترل پوسیدگی خاکستری میوه توت فرنگی رقم سلوا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر بُر روی کنترل پوسیدگی خاکستری میوه توت فرنگی رقم سلوا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:4
چکیده:
توت فرنگی به عنوان یک میوه فسادپذیر در معرض حمله عوامل قارچی به ویژه قارچ Botrytis cinerea عامل ایجاد کپک خاکستری بوده و عمر انباری کوتاهی دارد. از طرفی استفاده از سموم شیمیایی به منظور کنترل عوامل میکروبی و افزایش عمر پس از برداشت این محصول با محدودیت هایی روبروست .پژوهش حاضر با هدف کنترل پوسیدگی خاکستری میوه توت فرنگی با استفاده از ماده پتاسیم تترابورات انجام شد ، میوه های توت فرنگی رقم سلوا در اردیبهشت ماه از گلخانه خریداری شده و به آزمایشگاه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا منتقل شدند و بلافاصله با غلظت های 1و 5/1 درصد (با 9PH= که اسیدیته معمول ماده است) و 2و5/2 درصد بُر (با 7 PH= به منظور بررسی تاثیر PHدر اثر گذاری ماده) تیمار شدند. سپس میوه ها با سوسپانسیون اسپور قارچ بوتریتیس (غلظت 106 اسپور در سی سی) آلوده شده و پس از خشک شدن و بسته بندی در دمای 5 درجه به مدت 15 روز نگه داری شدند، میزان آلودگی میوه ها در این زمان با استفاده از درجه بندی تعیین گردید. طبق نتایج بیشترین میزان آلودگی پس از تیمار شاهد (آب مقطر) در تیمارهای 5/2و2 درصد و کمترین آن در تیمارهای 5/1 و1 درصد بُر مشاهده شد که نشان دهنده تاثیر PHدر اثر گذاری این ماده است.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0