توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید نوشیدنی پروبیوتیک توت فرنگی به وسیله باکتری های اسید لاکتیک دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید نوشیدنی پروبیوتیک توت فرنگی به وسیله باکتری های اسید لاکتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید نوشیدنی پروبیوتیک توت فرنگی به وسیله باکتری های اسید لاکتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید نوشیدنی پروبیوتیک توت فرنگی به وسیله باکتری های اسید لاکتیک :

تعداد صفحات:5

چکیده:

دراین پژوهش امکان استفاده از نوشیدنی توت فرنگی بهعنوان ماده خام جهتتولید نوشیدنی پروبیوتیک توت فرنگی با استفاده از باکتریهای اسید لاکتیک لاکتوباسیلوس دلبروکی C3 لاکتوباسیلوس کازئی A4,لاکتوباسیلوس پلانتاروم D7 بررسی شده است نوشیدنی توت فرنگی بهوسیله کشت لاکتیک 24 ساعت کشت داده شده تلقیح شده و دردمای 30 درجه سانتی گراد انکوبه گردید حین تخمیر تغییرات PH اسیدیته و مقدار قندو تعداد سلولهای زنده مورد بررسی قرارگرفت لاکتوباسیلوس پلانتاروم لاکتوباسیلوس دلبروکی و لاکتوباسیلوس کازئی درنوشیدنی توت فرنگی به خوبی رشد کردند و به تعداد CFU/ml 3/09×10 8 بعد از 48 ساعت تخمیر در دمای 30 درجه سانتی گراد افزایش یافتند نوشیدنی توت فرنگی تخمیر شده به عنوان یک نوشیدنی سالم می تواند توسط افراد دارای رژیم های گیاه خواری و اشخاصی که حساس به لاکتوز هستند مورد استفاده قرار بگیرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir