توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر امواج فراصوت( E471) بر خصوصیات کیفی خمیر کیک روغنی دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر امواج فراصوت( E471) بر خصوصیات کیفی خمیر کیک روغنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر امواج فراصوت( E471) بر خصوصیات کیفی خمیر کیک روغنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر امواج فراصوت( E471) بر خصوصیات کیفی خمیر کیک روغنی :

تعداد صفحات:12

چکیده:

تاثیر مدت زمان اعمال امواج مافوق صوت درسه سطح 0و2و4 دقیقه و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید E471 درسه سطح 0و0/3 و 0/6 درصد بربهبود کیفیت خمیر نوعی کیک روغنی مورد مطالعه قرارگرفت PH وزنمخصوص رنگ سنجی و ویسکوزیته از مهمترین ویژگیهای کیفی اندازه گیری شده برای نمونه ها ی تهیه شده بودند نتایج به روشنی نشان داد که درمقایسه با نمونه شاهد افزایش سطح مصرف این دو فاکتور باکاهش PH وزن مخصوص شاخص های رنگی a,b و افزایش ویسکوزیته و شاخص رنگی L همراه بود طی استفاده همزمان از اعمال امواج مافوق صوت و E-471 روند این تغییرات تشدید گردید بطوریکه در نمونه های حاوی بالاترین سطح مصرف هرکدام از این دو فاکتور بیشترین کاهش در PH وزن مخصوص و شاخصهای رنگی b,a و بیشترین افزایش درویسکوزیته و شاخص رنگی L مشاهده شد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir