توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اختلاط مالت ها به منظور تولید مواد اولیه مناسب ،صنایع پخت و ماء الشعیر دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اختلاط مالت ها به منظور تولید مواد اولیه مناسب ،صنایع پخت و ماء الشعیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اختلاط مالت ها به منظور تولید مواد اولیه مناسب ،صنایع پخت و ماء الشعیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اختلاط مالت ها به منظور تولید مواد اولیه مناسب ،صنایع پخت و ماء الشعیر :

تعداد صفحات:14

چکیده:

مالتسازی یک روش پیچیده بیوتکنولوژی است که شامل مراحل خیساندن، جوانهزنی و خشک کردن مالت جوانهزده در شرایط کنترل شده دما و رطوبت میباشد. قدرت دیاستاتیک با افزایش نسبت اختلاط جو صحرا در مقایسه با شاهد کاهش معنی داری نشان میدهد و همچنین میزان پروتئین جو – گندم بیشتر از پروتئین مالت سایر غلات است ولی بیشینه راندمان عصاره گیری سرد از مالت حاصل از اختلاط جو، ترتیتیکاله و گندم به دست میآید. میزان فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز در مالت حاصل از تریتیکاله بیشتر میباشد در نتیجه عصارهای با و یسکوزیته کمتری تولید کرده و در نتیجه صاف نمودن عصاره حاصله راحتر هست.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir