مقاله اثر تغییر سطح مکمل معدنی بر خصوصیات استخوان پا طی دوره رشد و پایانی جوجه های گوشتی در جیره های بر پایه گندم و جو دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تغییر سطح مکمل معدنی بر خصوصیات استخوان پا طی دوره رشد و پایانی جوجه های گوشتی در جیره های بر پایه گندم و جو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تغییر سطح مکمل معدنی بر خصوصیات استخوان پا طی دوره رشد و پایانی جوجه های گوشتی در جیره های بر پایه گندم و جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی تغییر سطح مکمل معدنی بر خصوصیات استخوان پا طی دوره پایانی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو از سن 21 تا 42 روزگی بر روی بستر انجام گرفت. در سن 21 روزگی تعداد 720 قطعه جوجه نر سویه راس 308 به 10 تیمار و چهار تکرار در قالب طرح کاملاً تصادفی روی بستر تقسیم شدند. تیمارها شامل 4 تیمار حاوی سطوح صفر، 33/33، 66/66 و 100 درصد مکمل معدنی بود که از 21 تا 42 روزگی مورد استفاده قرار گرفت، همچنین 6 تیمار حاوی سطوح 33/33، 66/66 و 100 درصد مکمل معدنی که فقط از 29 تا 35 و 36 تا 42 روزگی استفاده شدند و در ادامه، مکمل معدنی در این جیره ها حذف شد. در سنین 28، 35 و 42 روزگی، از هر تکرار 2 پرنده کشتار و پای راست آنها برای انجام مقدار کلسیم، فسفر و خاکستر و استحکام استخوان پا و مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که پرنده های تغذیه شده با جیره های حاوی سطوح مختلف مکمل معدنی در سنین 42-21 روزگی تفاوت معنی داری از نظر کلسیم، فسفر و خاکستر استخوان پا نداشتند (05/0P>)، ولی در سن 42 روزگی استحکام استخوان تحت تاثیر تیمار فاقد مکمل معدنی قرار گرفت (05/0P<). لذا به نظر می رسد امکان کاهش مکمل معدنی طی هفته دوم دوره رشد و دوره پایانی وجود داشته باشد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0