توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات فراوری فشار بالابر خصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی پنیرهای تازه دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات فراوری فشار بالابر خصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی پنیرهای تازه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات فراوری فشار بالابر خصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی پنیرهای تازه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات فراوری فشار بالابر خصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی پنیرهای تازه :

تعداد صفحات:8

چکیده:

فرایند فشار بالا یکی از روشهای فراوری مواد غذایی استکه امروزه محبوبیت آن رو به افزایش است و کاربرد مطلوبی درصنعت غذا دارد تمایل استفاده از فرایند فشاربالا فراهمکردن مواد غذایی با حداقل فراوری است که دارای ایمنی و دوره ماندگاری بیشتری نسبت به روشهای مرسوم فراوری مواد غذایی است فراوری فشاربالا اخیرا برای دامنه وسیعی از مواد غذایی قابل استفاده است دراین تحقیق اثرات فراوری فشاربالا برپنیرهای تازه انعقاد آنزیمی و اسیدی بررسی می شود علاوه براصلاح خواص فیزیکوشیمیایی و حسی فراوری فشاربالا سبب غیرفعال شدن میکروارگانیزم های مخصوصی پنیرها نیز می شود میکروارگانیزم های بیماریزا مانند لیستریا مونوسیتوژنز و اشرشیاکلی که سبب آلودگی فسادو کاهش زمان ماندگاری پنیر می شود را می توان به کمک فراوری فشاربالا کنترل کرد. فراوری فشاربالا همچنین می تواند سبب تغییراتی درخصوص انعقاد انزیمی شیر تولید پنیر با ساختار پروتئینی همگن بهبود ساختار پنیر بافت و راندمان تولید بعلاوه کاهش محتوای رطوبت در قالبهای پنیر تازه شود استفاده از فشار به نظر روش جالب توجهی برای فراوری پنیر می باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir