مقاله اثر پری بیوتیک تکنوموس بر محتوای کلسیم استخوان جوجه های گوشتی در معرض سالمونلا دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر پری بیوتیک تکنوموس بر محتوای کلسیم استخوان جوجه های گوشتی در معرض سالمونلا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پری بیوتیک تکنوموس بر محتوای کلسیم استخوان جوجه های گوشتی در معرض سالمونلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
در این پژوهش اثر پری بیوتیک (تکنوموس) بر محتوای کلسیم استخوان جوجه های گوشتی در معرض سالمونلا مورد بررسی قرارگرفت. تعداد 128 قطعه جوجه ی یکروزه در قالب طرح کاملاَ تصادفی به صورت فاکتوریل 2×2 شامل2 نوع جیره (حاوی و یا فاقد پری بیوتیک) و دو سطح تزریق دهانی (سرم فیزیولوژی یا محیط کشت حاوی سالمونلا) استفاده شد. این آزمایش پاییز 1389 در سالن تحقیقاتی ویژه ی پرورش جوجه های گوشتی، واقع در پژوهشکده ی کشاورزی، صنعتی و پزشکی سازمان انرژی اتمی کرج اجرا شد. در روزهای 21 و 42 دوره ی پرورش یک پرنده از هر تکرار به صورت تصادفی انتخاب و استخوان های درشت نی1 و قلم پا2 جمع آوری و مقدار کلسیم آن ها اندازه گیری شد. مقدار کلسیم (میلی گرم در 100 گرم) استخوان قلم پا در تیمار پری بیوتیک مثبت، نسبت به تیمارشاهد مثبت افزایش معنی داری داشت(05/0 > P). درتیمار پری بیوتیک منفی و شاهد منفی تفاوت معنی داری وجود نداشت؛ اما در استخوان درشت نی تفاوت معنی دار مشاهده شد. در مقایسه ی تیمارهای دریافت کننده ی پری بیوتیک، افزایش معنی داری در مقدار کلسیم استخوان قلم پا و درشت نی تیمار دریافت کننده ی سالمونلا به همراه پری بیوتیک (پری بیوتیک مثبت) مشاهده شد(05/0P<). با توجه به نتایج بدست آمده و مقایسه ی آن در گروه های آزمایشی به نظر می رسد پری بیوتیک اثرسوء سالمونلا بر بافت روده و کاهش جذب مواد معدنی را به طور معنی داری کاهش می دهد (05/0> P)؛ و مصرف آن به مقدار 1/0 درصد جیره ی غذایی جوجه های گوشتی می تواند مفید باشد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0