توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پری بیوتیک تکنوموس بر محتوای کلسیم استخوان جوجه های گوشتی در معرض سالمونلا دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پری بیوتیک تکنوموس بر محتوای کلسیم استخوان جوجه های گوشتی در معرض سالمونلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پری بیوتیک تکنوموس بر محتوای کلسیم استخوان جوجه های گوشتی در معرض سالمونلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پری بیوتیک تکنوموس بر محتوای کلسیم استخوان جوجه های گوشتی در معرض سالمونلا :

تعداد صفحات:5

چکیده:

در این پژوهش اثر پری بیوتیک (تکنوموس) بر محتوای کلسیم استخوان جوجه های گوشتی در معرض سالمونلا مورد بررسی قرارگرفت. تعداد 128 قطعه جوجه ی یکروزه در قالب طرح کاملاَ تصادفی به صورت فاکتوریل 2×2 شامل2 نوع جیره (حاوی و یا فاقد پری بیوتیک) و دو سطح تزریق دهانی (سرم فیزیولوژی یا محیط کشت حاوی سالمونلا) استفاده شد. این آزمایش پاییز 1389 در سالن تحقیقاتی ویژه ی پرورش جوجه های گوشتی، واقع در پژوهشکده ی کشاورزی، صنعتی و پزشکی سازمان انرژی اتمی کرج اجرا شد. در روزهای 21 و 42 دوره ی پرورش یک پرنده از هر تکرار به صورت تصادفی انتخاب و استخوان های درشت نی1 و قلم پا2 جمع آوری و مقدار کلسیم آن ها اندازه گیری شد. مقدار کلسیم (میلی گرم در 100 گرم) استخوان قلم پا در تیمار پری بیوتیک مثبت، نسبت به تیمارشاهد مثبت افزایش معنی داری داشت(05/0 > P). درتیمار پری بیوتیک منفی و شاهد منفی تفاوت معنی داری وجود نداشت؛ اما در استخوان درشت نی تفاوت معنی دار مشاهده شد. در مقایسه ی تیمارهای دریافت کننده ی پری بیوتیک، افزایش معنی داری در مقدار کلسیم استخوان قلم پا و درشت نی تیمار دریافت کننده ی سالمونلا به همراه پری بیوتیک (پری بیوتیک مثبت) مشاهده شد(05/0P<). با توجه به نتایج بدست آمده و مقایسه ی آن در گروه های آزمایشی به نظر می رسد پری بیوتیک اثرسوء سالمونلا بر بافت روده و کاهش جذب مواد معدنی را به طور معنی داری کاهش می دهد (05/0> P)؛ و مصرف آن به مقدار 1/0 درصد جیره ی غذایی جوجه های گوشتی می تواند مفید باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir