توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر بسته بندی در حفظ محصولات پروبیوتیک دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر بسته بندی در حفظ محصولات پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر بسته بندی در حفظ محصولات پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر بسته بندی در حفظ محصولات پروبیوتیک :

تعداد صفحات:5

چکیده:

غذاهای عمل گرا(Functional Food)غذاهایی متعارف و معمولی هستند اما زمانیکه به عنوان بخشی ازرژیم غذایی مصرف می شوند، خواص فیزیولوژیک از خود نشان می دهند وعلاوه بر خواص تغذیه ای پایه، درکاهش خطرابتلا به بیماریهای حاد و مزمن هم مؤثرند. یکی از غذاهای عمل گرا، فرآورده های پروبیوتیک هستند. این محصولات حاصل کشت باکتریایی بوده که در صورت مصرف، از بسیاری بیماری ها پیشگیری خواهند نمود. در ایران، استفاده از این میکروارگانیسم های مفید، به ویژه در محصولات لبنی آغاز گردیده و تولید تجاری آن در حال افزایش است. دراین میان فاکتورهایی وجود دارند مانند انتخاب ماده ی بسته بندی مناسب، که در کنترل تعداد میکروارگانیسم های پروبیوتیک برای اطمینان از خاصیت بالای درمانی آنها در طول مدت نگهداری ، مهم است. هدف از این مطالعه، بررسی ارتباط سیستم های مختلف و مواد بسته بندی بر پایداری محصولات پروبیوتیک است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir