توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر انواع کود ونسبتهای مختلف کشت مخلوط چاودار و شبدر قرمز برمیزان پروتئین بذر چاودار دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر انواع کود ونسبتهای مختلف کشت مخلوط چاودار و شبدر قرمز برمیزان پروتئین بذر چاودار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر انواع کود ونسبتهای مختلف کشت مخلوط چاودار و شبدر قرمز برمیزان پروتئین بذر چاودار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر انواع کود ونسبتهای مختلف کشت مخلوط چاودار و شبدر قرمز برمیزان پروتئین بذر چاودار :

تعداد صفحات:8

چکیده:

به منظور تعیین اثر کشت مخلوط و نیز انواع کودها برمیزان پروتئین بذر چاودار ازمایش فاکتوریلی در قالب بلوکهای کامل تصادفی با دو فاکتور تیمارهای کودی مختلف چهارسطح و ترکیبهای کشتی متفاوت 5 سطح در سه تکرار در ایستگاه تحقیقاتکشاورزی ساعتلوی ارومیه انجام گرفت نتایج نشان داد که اثرات انواع کودهای استفاده شده نسبت های مختلف کشت و اثرات متقابل آنها برمیزان پروتئین دانه در چاودار موثر است بطوریکه بیشترین درصد پروتئین بذر چاودار در حالت استفاده از ترکیب کودهای هیومیکا و کود زیستی فسفاته بارور 2 و همچنیننسبت کاشت 50% چاودار و 50% شبدر قرمز بدست می اید جهت افزایش کیفیت بذر چاودار می توان از این الگوی کشت استفاده کرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir