مقاله فرایند اسپتیک در صنایع غذایی دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فرایند اسپتیک در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرایند اسپتیک در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
فرایند اسپتیک امروزه برای فرایند موادغذایی دارای کاربردبسیار گسترده ای می باشد این فرایند ماده ی غذایی ابتدا در یک محیط عاری از میکروب و در مبدلهای حرارتی گوناگون استریلیزه میشوند و سپس درون بسته های ضدعفونی شده و تحت شرایط بهداشتی پرمی شوند به دلیل محدودیتهای فرایند مواد غذایی درون بسته ها و عدم توزیع یکنواخت حرارت در تمام نقاط ماده غذایی فرایند اسپتیک یک روش موثر برای کم کردن این مشکل می باشد این تکنولوژی برپایه استفاده از دمای بالا و زمان کوتاه طراحی شده است که کوتاه بودن زمان فرایند باعث حفظ بهتر کیفیت مواد غذایی فرایند شده می گردد. انواع سیستمهای اسپتیک شامل سیستمهای تماس مستقیم سیستمهای غیرمستقیم و سیستمهای متفرقه مثل مایکروویو و دی الکتریک می باشند دراین مقاله درباره انواع روشهای اسپتیک و مزایا و معایب آن و نحوهی طراحی و انجام فرایندها بحث شده است.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0