مقاله عسل غذایی فراسودمند دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله عسل غذایی فراسودمند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عسل غذایی فراسودمند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:4
چکیده:
اسیدیته طبیعی عسل از رشد خیلی از عوامل بیماری زا جلوگیری م یکند عسل موجب تکثیر فعالیت و دوام بیفیدو باکتری های محصولات تخمیری شیر می شود بین کربوهیدراتهای موجود در عسل در تکثیر و فعالیت بیفیدوباکتریها سینرژیسم یا همکاری وجود دارد اثر عسل بر تکثیر و فعالیت گونه های مختلف بیفیدوباکتری های موجود در روده نیز موثر می باشد الیگوساکاریدها و کربوهیدراتهای عسل برحسب نوع گل متفاوت اند بنابراین اثر پروبیوتیکی عسل ها نیز متفاوت می باشد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0