توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ضرورت بررسی افلاتوکسین و اثرات مخرب آن در دانه های روغنی جهت نیل به امنیت غذایی کشور دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ضرورت بررسی افلاتوکسین و اثرات مخرب آن در دانه های روغنی جهت نیل به امنیت غذایی کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ضرورت بررسی افلاتوکسین و اثرات مخرب آن در دانه های روغنی جهت نیل به امنیت غذایی کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ضرورت بررسی افلاتوکسین و اثرات مخرب آن در دانه های روغنی جهت نیل به امنیت غذایی کشور :

تعداد صفحات:8

چکیده:

افلاتوکسین ها Afs از جمله مهمترین مایکوتوکسین هایی هستند که به دلیل اثرات مختلف بیوشیمیایی و بیولوژیکی بیش از همه مورد توجه میباشند و توسط سویه های خاصی از قارچها تولیدمی شوند این ترکیبات علاوه بر سمیت ، باعث موتاژنز تراتوژنیک و ایجاد کننده مشکلات جنینی و کارسینوژن هستند این ترکیبات همچنین موجب کاهش توانایی تغذیه ای از کار افتاد سیستم ایمنی بدن و کاهش تاثیر واکسن ها و نهایتا مرگ می شوند افلاتوکسین ها صدبرابر بیشتر از پلی کلرینات بی فنل ها PCBs منجر به بروز سرطان میشوند در بین افلاتوکسین ها AFB1 بیشترین متابولیت ثانویه ای است که در غذاهای الوده وجود دارد به گونه ای که در گروه 1 پرخطرترین مواد سرطان زا طبقه بندی شده اند تحقیقات اپیدمیولوژیک در برخی از کشورهای اسیایی و افریقایی وجود ارتباط مثبت بین مصرف جیره غذایی دارای افلاتوکسین ها و سرطان سلولهای کبدی و التهابهای حاد را نشان داده اند تشخیص و تعیین الودگی های افلاتوکسینی در تجارت جهانی غذا و نیز در مواد غذایی بوسیله کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه دارای اهمیت است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir