توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سیستم HACCP مکمل ا ستاندارد در برقراری ایمنی غذا دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سیستم HACCP مکمل ا ستاندارد در برقراری ایمنی غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیستم HACCP مکمل ا ستاندارد در برقراری ایمنی غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سیستم HACCP مکمل ا ستاندارد در برقراری ایمنی غذا :

تعداد صفحات:10

چکیده:

شناخت سیستم HACCP اصول و کاربرد آن در صنعت غذا امری ضروری می باشد چرا که HACCP یک سیستم اگاهی دهنده مداوم و جامع درباره ایمنی غذا می باشد که برای پیش گیری از پیشرفت خطرات در صنعت طراحی شده و بنابراین درجه بالایی از ایمنی غذا را تضمین می کند با به کارگیری سیستم HACCP می توان از فساد محصولات و هدررفتن آنها جلوگیری نمود و اقتصاد جامعه را بهبود بخشید Hazard Analysis Critical Control Point) HACCP یک بررسی سیستماتیک روی اجزای تشکیل دهنده محصول غذایی شرایط فرایند حمل و نقل انبارداری بسته بندی، توزیع و مصرف کننده را در بر می گیرد این انالیز اجازه می دهد که در جریان فرایند نواحی حساس را که خطر افرین هستند شناسایی نماییم بنابراین با پیاده سازی HACCP قادر خواهیم بود نقاط کنترل بحرانی رادر سیستم تعیین کنیم یک نقطه کنترل بحرانی هر نقطه ا ززنجیره محصول غذایی از ماده خام تا محصول نهایی است که فقدان کنترل در آن نقطه منجر به ریسک ایمنی غذا می شود که از نقطه نظر استاندارد غیرقابل پذیرش است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir