توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راهکارهای غیرشیمیایی کاهش الودگی غلات به مایکوتوکسین ها و بیماریهای قارچی دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهکارهای غیرشیمیایی کاهش الودگی غلات به مایکوتوکسین ها و بیماریهای قارچی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکارهای غیرشیمیایی کاهش الودگی غلات به مایکوتوکسین ها و بیماریهای قارچی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهکارهای غیرشیمیایی کاهش الودگی غلات به مایکوتوکسین ها و بیماریهای قارچی :

تعداد صفحات:8

چکیده:

مایکوتوکسینها یا سموم قارچی متابولیت های اولیه و یا ثانویه قارچها می باشند تاکنون بیش از 300 گونه قارچ با توانایی تولید مایکوتوکسین و بیش از 400 متابولیت به عنوان مایکوتوسیکن شناسایی شده اند که خوشبختانه تنها 20 مایکوتوکسین تولید شده توسط 5 گونه از قارچها شامل فوزاریوم، پنی سیلیوم کلاویسپس ، الترناریا و اسپرژیلوس بصورت مداوم و یا گهگاه در موادغذایی و یا خوراک دام یافت شده اند که قادرند برسلامت انسان ودام تاثیر گذار باشند.با توجه به قدرت بقا و پایداری مایکوتوکسین ها برروی مواد غذایی به مدت طولانی مصرف این مواد توسط انسان و یا حیوان بعد از پخت آنها با توجه به مقاومت اکثر مایکوتوکسینها به حرارت با عث بروز مسمومیت موسوم به مایکوتوکسیکوز اولیه می گردد. با توجه به گذر مایکوتوکسینها از چرخه متابولیکی پیکر انسان و حیوان و با توجه به خاصیت تجمعی این مواد در شیر، گوشت تخم مرغ و فراورده های لبنی و یا شیر مادر این مواد می توانند باعث بروز مسمومیت موسوم به مایکوتوکسیکوز ثانویه شوند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir