توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله چالشهای موجود برای فناوری غذاهای پروبیوتیک در اینده دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله چالشهای موجود برای فناوری غذاهای پروبیوتیک در اینده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چالشهای موجود برای فناوری غذاهای پروبیوتیک در اینده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله چالشهای موجود برای فناوری غذاهای پروبیوتیک در اینده :

تعداد صفحات:9

چکیده:

امروزه مصرف کنندگان به میزان زیادی علاقه مند به سلامت شخصی خود بوده و انتظار دارند که مواد غذایی مورد مصرف آنها سالم بوده و یا حتی قادر به جلوگیری از بیماری در آنها باشند بررسی ها در اروپا نشان داده است که یکی ازبسترهای مناسب برای غذاهای عملگرا روده افراد می باشد مزایای ماست پروبیوتیک بخوبی در بازارهای مصرف به اثبات رسیده است اما به تازگی گرایش زیادی به سمت نوشیدنی های پروبیوتیک دیده شده است سیستمهای تحقیقاتی تلاش می کنند از نوشیدنی های پروبیوتیک با مقداری مشخص استفاده کنند که هیچ گونه خطری مصرف کننده را تهدید ننماید. بقا و ثبات پروبیوتیک ها ا زجمله موارد با اهمیت در بازاریابی و چالشهای تکنولوژیکی برای صنعتی کردن تولید می باشد. غذاهای پروبیوتیک با سویه پروبیوتیکی خاص باید دارای حفظ سطح مناسب از سلولهای زنده در طول برنامه غذایی باشد. فناوری بکارگرفته شده در سویه های بزرگ پروبیوتیک ها و فناوری جدید فرایند تولید و فناوری ساخت تولید اغلب ممکن است برای باکتریها و در درجه اول برای سلامتی عملکرد خود پروبیوتیکها مهم باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir