توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر عصارههای الکلی موسیر و نعناع بر فعالیت و کنترل قارچ Fusarium oxysporum دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر عصارههای الکلی موسیر و نعناع بر فعالیت و کنترل قارچ Fusarium oxysporum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر عصارههای الکلی موسیر و نعناع بر فعالیت و کنترل قارچ Fusarium oxysporum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر عصارههای الکلی موسیر و نعناع بر فعالیت و کنترل قارچ Fusarium oxysporum :

تعداد صفحات:9

چکیده:

یکی از مهمترین عوامل محدودکننده تولید، بیماریهای گیاهی هستند که بهمنظور کنترل این پاتوژن ها از مواد شیمیایی قارچ کش استفاده میشود. بهدلیل اثرات سوء این قارچ کش ها، ایجاد نژادهای جدید و مقاوم و مشکلاتی که در سلامتی انسان و محیط زیست ایجاد می کنند، استفاده از مواد و فرآورده هایی با منشا طبیعی و بدون اثرات زیان بار جانبی همانند عصارههای گیاهی، برای کنترل آنها مفید می باشد. گونههای فوزاریوم دامنه وسیعی از بیماریها را روی طیف وسیعی از گونههای گیاهی ایجاد کرده و بعضی از گونهها بهعلت تولید زهرابه قادر به آلودهسازی مواد غذایی انسان، دام و ایجاد خسارت به آنها شدهاند. هدف از این تحقیق بررسی اثرات ضدقارچی عصارههای موسیر (Allium ascalonicum) و نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) بر علیه قارچ Fusarium oxysporum میباشد. حداقل غلظت بازدارندگی MIC و درصد بازدارندگی عصارههای موسیر و نعناع بر روی Fusarium oxysporum با استفاده از روش اختلاط با محیطکشت و اثرات قارچکشی و قارچایستایی آنها بر روی محیط کشت PDA ارزیابی گردید. آزمایشات در دمای 27 درجه سانتیگراد و با 4 تکرار انجام شد. عصارهها در غلظتهای 0, 25, 50, 100, 500 و 1000 میکرولیتر در لیتر محیط کشت PDA مورد استفاده قرار گرفتند و در تیمار شاهد بهجای عصاره، آبمقطر استریل و الکل افزوده شد. نتایج نشان داد که پنج سطح غلظت مورد استفاده از عصارههای موسیر و نعناع نسبت به شاهد بر رشد قارچ اثرات باز دارندگی داشتند، بهطوری که غلظت 500 میکرولیتر در لیتر از هر دو عصاره بیشترین اثرات بازدارندگی را مشخص نمود. همچنین این تحقیق نشان داد عصاره موسیر و نعناع دارای خاصیت قارچایستایی می باشند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir