توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی صفات زراعی، عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام و لای نهای پیشرفته عدس در کشت دیم دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی صفات زراعی، عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام و لای نهای پیشرفته عدس در کشت دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی صفات زراعی، عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام و لای نهای پیشرفته عدس در کشت دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی صفات زراعی، عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام و لای نهای پیشرفته عدس در کشت دیم :

تعداد صفحات:5

چکیده:

کشت عدس در اغلب نواحی اردبیل به صورت دیم انجام م یگیرد، پایین بودن عملکرد ارقام در دسترس کشاورزان یکی ازمشکلات در تولید اقتصادی این محصول به شمار م یرود، بنابراین این پژوهش به منظور بررسی ارقام و لای نهای پیشرفته عدس و تعیینخصوصیات مختلف زراعی آنها در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل در سال زراعی 1390 اجرا شد. آزمایش بهصورت طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با 14 ژنوتیپ درچهار تکرار انجام گردید. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که به جز تعداد دانه در غلاف، صفات ارتفاع بوته، ارتفاع اولین غلاف از سطح زمین، تعداد شاخه اصلی و فرعی در بوته، قطر دانه، تعداد غلاف و دانه در بوته،وزن صد دانه، عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک و شاخص برداشت تحت تاثیرلاینهای آزمایشی قرار گرفت. بالاترین عملکرد دانه از ژنوتیپFLIP05-58Lبه دست آمد، در حال یکه ژنوتیپ هایLocal Check و FLIP02-57L کمترین میزان عملکرد دانه را تولید کردند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir