توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تنوع در برخی صفات کشت بافت زعفران در شرایط شوری و کاربرد سدیم آزاید دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تنوع در برخی صفات کشت بافت زعفران در شرایط شوری و کاربرد سدیم آزاید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تنوع در برخی صفات کشت بافت زعفران در شرایط شوری و کاربرد سدیم آزاید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تنوع در برخی صفات کشت بافت زعفران در شرایط شوری و کاربرد سدیم آزاید :

تعداد صفحات:6

چکیده:

گیاه زعفران جزء گیاهان باارزشی است که علاوه بر مصرف غذایی از ارزش دارویی بالایی نیز برخوردار است. در این آزمایش پیازهای زعفران در 4 سطح سدیم آزاید (0، 0/09، 0/12، 0/22 گرم بر لیتر) برای ایجاد جهش غوطه ور گردید. سپس ریزنمونه ها به محیط MS حاوی هورمون ها و نمک طعام در 4 سطح (0، 0/07، 0/12، 0/2) و در 4 تکرار منتقل شد. اثر متقابل شوری و سدیم آزاید برای صفات وزن تر کالوس، وزن جنین در سطح 0/05 معنی دار بود. بیشترین میزان وزن ترکالوس و وزن جنین مربوط به تیمار 0/2 سدیم آزاید و تیمار بدون نمک بود. با افزایش سطح سدیم آزاید وزن ترکالوس افزای یافت. در تیمار 0/22 سدیم آزاید با افزایش دز شوری وزن ترکالوس، وزن جنین و تعداد گیاهچه کاهش کمتری نسبت به سطح نرمال سدیم آزاید را دارا بود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir