مقاله مطالعه تغییرات محتوای پروتئین محلول کل تحت تأثیر تنش خشکی در دو رقم گندم دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه تغییرات محتوای پروتئین محلول کل تحت تأثیر تنش خشکی در دو رقم گندم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تغییرات محتوای پروتئین محلول کل تحت تأثیر تنش خشکی در دو رقم گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
گندم مهمترین گیاه زراعی دنیا می باشد که یک ششم از سطح زیرکشت جهان را به خود اختصاص داده است و به عنوان محصولی استراتژیک از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این محصول در کشور ما نیز غذای اصلی مردم را تشکیل می دهد و ضمناً اغلب مناطق زیر کشت این گیاه با تنش های محیطی همچون خشکی که منجر به کاهش عملکرد می شود مواجه است. تنش خشکی موجب بروز دامنه وسیعی از واکنش ها در گیاهان از جمله تغییر بیان ژن ها و تغییرات کمی و کیفی پروتئین ها می شود. بر این اساس در این پژوهش تغییرات میزان پروتئین محلول کل دو رقم حساس و متحمل گندم تحت سطوح مشکی در مرحله گیاهچه در اندام ریشه چه بررسی شد. نتایج بدست آمده نشان داد که تنش، رقم و اثر متقابل آنها به طور معنی داری محتوای پروتئین محلول کل را تحت تأثیر قرار داد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0