توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات کیفیت بذرارقام معرفی شده گندم نان درمراحل مختلف پرشدن دانه دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات کیفیت بذرارقام معرفی شده گندم نان درمراحل مختلف پرشدن دانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات کیفیت بذرارقام معرفی شده گندم نان درمراحل مختلف پرشدن دانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات کیفیت بذرارقام معرفی شده گندم نان درمراحل مختلف پرشدن دانه :



تعداد صفحات:6
چکیده:
به منظورمطالعه ی کیفیت بذرارقام گندم نان ازمایشی درسال 1387-88 بصورت اسپلیت پلات درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی درچهارتکرار باارقام گندم زرین الوند شهریار و سرداری درکرت های اصلی و 10زمان برداشت درکرت های فرعی انجام گرفت بذرها با فواصل 7روز از20تا83روزبعدازگلدهی برداشت شدند بین زمانهای برداشت ازنظر وزن هزاردانه وزن خشک گیاهچه هدایت الکتریکی بذرودرصد بذرهای زنده بین ارقام و اثرمتقابل رقم درزمان برداشت ازنظر وزن هزاردانه وزن خشک گیاهچه و هدایت الکتریکی بذراختلاف معنی داری وجود داشت درزمان رسیدگی فیزیولوژیک 62روزبعدازگلدهی بالاترین وزن هزاردانه به رقم سرداری تعلق داشت باتاخیر دربرداشت 83روزبعدازگلدهی رقم زرین کمترین کاهش وزن هزاردانه را نشان داد بالاترین وزن خشک گیاهچه درزمان رسیدگی فیزیولوژیک به رقم شهریار مربوط بود با افزایش نمود بذر هدایت الکتریکی بذورارقام به تدریج کاهش یافت بطوریکه درزمان رسیدگی فیزیولوژیک کمترین کاهش دررقم سرداری مشاهده شد ولی بین ارقام اختلاف معنی داروجود نداشت اما با تاخیر دربرداشت رقم الوند بیشترین هدایت الکتریکی را نشان داد نتیجه گیری میشود تاخیر دربرداشت وزن هزاردانه وزن خشک گیاهچه و درصد بذرهای زنده را کاهش اما هدایت الکتریکی بذرهارا افزایش داد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir