توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات سرعت رشدمحصول و کربوهیدراتهای محلول ساقه درژنوتیپ های گندم نان تحت محدودیت رطوبتی دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات سرعت رشدمحصول و کربوهیدراتهای محلول ساقه درژنوتیپ های گندم نان تحت محدودیت رطوبتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات سرعت رشدمحصول و کربوهیدراتهای محلول ساقه درژنوتیپ های گندم نان تحت محدودیت رطوبتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات سرعت رشدمحصول و کربوهیدراتهای محلول ساقه درژنوتیپ های گندم نان تحت محدودیت رطوبتی :



تعداد صفحات:6
چکیده:
به منظور بررسی تغییرات سرعت رشدمحصول و کربوهیدراتهای محلول ساقه 10لاین و رقم گندم نان شامل لاین های متحمل و حساس دریک ازمایش کرت های خردشده برپایه طرح بلوکهای کامل تصادفی بادوتیمارابیاری معمول و تنش به عنوان عامل اصلی و رقم به عنوان عامل فرعی درسه تکرار مورد مطالعه قرارگرفتند اعمال تنش خشکی باقطع آبیاری درمرحله ظهور سنبله انجام گردید بیشترین میزان کربوهیدرات های محلول پدانکل دردومرحله گلدهی و رسیدگی فیزیولوژیک ودرهردوشرایط رطوبتی به رقم اذر2 و بیشترین میزان کربوهیدرات های محلول میانگره دوم دردوشرایط به رقم سرداری اختصاص یافت درشرایط تنش رطوبتی لاین C-85D-13 ازسرعت رشدمحصول بالاتری نسبت به سایرارقام برخوردار بود

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir