توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش انواع نان های صنعتی و سنتی در اقتصاد مقاومتی دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش انواع نان های صنعتی و سنتی در اقتصاد مقاومتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش انواع نان های صنعتی و سنتی در اقتصاد مقاومتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش انواع نان های صنعتی و سنتی در اقتصاد مقاومتی :



تعداد صفحات:13
چکیده:
چندیست ، رهبر فرزانه انقلاب اسلامی با طرح موضوع اقتصاد مقاومتی، توجه نخبگان و اقتصاددانان را به مشخصات یک نظام اقتصادیمطلوب از نگاه نظام جمهوری اسلامی ایران جلب نموده اند. هدف این مقاله نشان دادن این استکه اگر پخت نانها در کشور به سمتصنعتی شدن حرکت کند با توجه به کیفیت بسیار بالا و ماندگاری آن نسبت به نانهای سنتی در حد قابل توجهی از دور ریخت و حیف ومیل شدن نان در سطح کلان جلوگیری میشود و به تبع آن از مصرف بیهوده مقدار زیادی گندم جلوگیری خواهد شد. با توجه به اینکهگندم یک کالای با ارزش و استراتژیک می باشد و هر کشوری که در امر گندم خودکفا باشد دارای جایگاه بسیار مطلوبی خواهد بود. اینتحقیق از نوع بررسی بوده و با توجه به شرایط کنونی کشور و تحریم ها، با نگاهی به اقتصاد مقاومتی نتیجه گرفته میشود که مسوولینباید با یک برنامه ریزی دقیق و آگاهانه به سمت فراگیر کردن صنعت نان صنعتی رفته و با مشوق هایی، بخش خصوصی را راقب به سرمایهگذاری در این صنعت نمایند و با آگاه نمودن مردم از مزایای نان باکیفیت ، کشور بسمت اصلاح مصرف نان و متعاقبا گندم رفته و بتوان ازمرز خود کفایی گذشته و حتی به صادرکننده گندم تبدیل شویم.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir