مقاله مقایسه عنصر منگنز در ورمی کمپوست های حاصل از کودهای شترمرغی، گاو سیستانی، گوسفندی در سطوح رطوبتی مختلف دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه عنصر منگنز در ورمی کمپوست های حاصل از کودهای شترمرغی، گاو سیستانی، گوسفندی در سطوح رطوبتی مختلف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه عنصر منگنز در ورمی کمپوست های حاصل از کودهای شترمرغی، گاو سیستانی، گوسفندی در سطوح رطوبتی مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
در دنیای امروز استفاده از نهاده هایی که در بهبود بخشیدن جنبه های اکولوژیکی سیستم موثرند و مخاطرات محیطی را کاهش می دهند ضروری به نظر می رسد. بدین منظور آزمایشی در قالب یک طرح آماری کاملا تصادفی به صورت فاکتوریل با سه نمونه کود گاوی, گوسفندی و شترمرغی در سه تکرار در سه سطح رطوبتی انجام شد. در این تحقیق04 جفت کرم از گونه ایزنیا فئیتیدا در هر یک از 72 ظرف حاوی کود اضافه نموده. بعد ازتغییر شکل یافتن کود اولیه به حالت تقریبا گرانوله اقدام به نمونه برداری می کنیم. پس ازخشک نمودن نمونه ها آنالیزهای مربوط به عنصر منگنز بر روی ورمی کمپوست های تولید شده صورت گرفت که نتایج نشان داد که بیشترین میزان عنصر منگنز در ورمی کمپوست حاصل از کود گوسفندی مشاهده گردید و بهترین رطوبت برای رشد کرم رطوبت 04 % بود.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0