توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از پوشش های خوراکی حاوی مواد بیواکتیو در دانه های آجیلی دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از پوشش های خوراکی حاوی مواد بیواکتیو در دانه های آجیلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از پوشش های خوراکی حاوی مواد بیواکتیو در دانه های آجیلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از پوشش های خوراکی حاوی مواد بیواکتیو در دانه های آجیلی :



تعداد صفحات:6
چکیده:
یکی از بزرگ ترین مزایای فیلم ها و پوشش های خوراکی ترکیب مواد بیواکتیو در ماتریکس پوشش است. از آن جایی که دانه های آجیلی مستعد اکسیداسیون و حمله ی قارچ ها هستند افزودن مواد بیواکتیو به فرمولاسیون پوشش ها باعث رهاسازی کنترل شده ی این مواد و در نتیجه افزایش اثربخشی آنها خواهد داشت. هدف از این مطالعه مروری بر تأثیر و نحوه ی استفاده از پوشش های خوراکی حاوی مواد بیواکتیو در دانه های آجیلی است. یکی از افزودنی های مهم در ترکیب پوشش ها آنتی اکسیدان ها هستند که در کنار استفاده از پوشش های مقاوم به اکسیژن می توانند به نحو مؤثری اکسیداسیون را در دانه های آجیلی که به دلیل محتوی بالای چربی مستعد رنسیدیتی لیپیدی هستند کاهش و کیفیت و زمان ماندگاری محصول را افزایش دهد. ا ستفاده از مواد ضد میکروبی، مواد مغذی، رنگ ها و طعم دهنده ها در فرمولاسیون پوشش مرسوم است. این افزودنی ها بر روی خصوصیات حسی و عملکردی پوشش ها اثر گذارند لذا باید به دقت و به میزان مناسب انتخاب شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir