توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر زمان نشاکاری بر صفات مرتبط با فلورسانس کلروفیل a در ارقام برنج دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر زمان نشاکاری بر صفات مرتبط با فلورسانس کلروفیل a در ارقام برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر زمان نشاکاری بر صفات مرتبط با فلورسانس کلروفیل a در ارقام برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر زمان نشاکاری بر صفات مرتبط با فلورسانس کلروفیل a در ارقام برنج :



تعداد صفحات:6
چکیده:
به منظور بررسی تاثیرپذیری صفات مرتبط با فلورسانس کلروفیل a در ارقام برنج از شرایط محیطی، پژوهشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال 1392 در مزرعه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان انجام شد. به منظور مواجه شدن ارقام برنج با شرایط مختلف محیطی از سه زمان نشاکاری با فاصله 15 روزه استفاده شد. کرت های اصلی به سطوح زمان های نشاکاری و کرت های فرعی به ارقام برنج (هاشمی، درفک، سنگ جو، علی کاظمی، خزر و گوهر) اختصاص داده شدند. نتایج حاصله نشان داد که میزان حداکثر کارایی کوانتومی، فلورسانس صفر، فلورسانس حداکثر، فلورسانس متغیر و سرعت انتقال الکترون تحت تاثیر اثرات اصلی زمان نشاکاری و ارقام قرار می گیرند. بالاترین میزان حداکثر کارایی کوانتومی و فلورسانس متغیر در رقم گوهر به ترتیب بمیزان 0/77 و 1086 حاصل شد. کمترین میزان فلورسانس صفر نیز بمیزان 315/4 در رقم گوهر مشاهده گردید. از لحاظ فلورسانس حداکثر، ارقام علی کاظمی، گوهر و هاشمی بیشترین مقدار را به خود اختصاص دادند. بیشترین سرعت انتقال الکترون نیز در ارقام سنگ جو و خزر بترتیب بمیزان 145 و 134/4 مشاهده شد. نتایج حاصله از این پژوهش نشان داد که رقم گوهر با توجه به اینکه از میانگین بالاتری درصفاتی چون حداکثر کارایی کوانتومی و فلورسانس متغیر نسبت به سایر ارقام مورد مطالعه برخوردار بوده، میتواند از ارقام مقاوم به شرایط تنشزا همچون دمای بالا شناخته شود. به تاخیر افتادن زمان نشا کاری باعث روبرو شدن ارقام با شرایط نامساعد محیطی از جمله دماهای بالاتر گردید. این شرایط بر روی صفات مرتبط با فلورسانس کلروفیل a مانند حداکثر کارایی کوانتومی تاثیر منفی گذاشته و باعث نقصان کارکرد مناسب دستگاه فتوسنتزی شد. بنابراین بنظر می رسد تاخیر در زمان نشاکاری بعلت مواجه شدن ارقام با شرایط نامساعد محیطی بویژه در زمان رسیدگی دانه مناسب نیست.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir