توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیکمزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی ایرانی دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیکمزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیکمزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیکمزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی ایرانی :



تعداد صفحات:8
چکیده:
با توجه به اینکه اسید لینولئیک مزدوج (CLA) و کلسترول دو ترکیب مهم تغذیهای بوده که به طور طبیعی در محصولات لبنی وجود دارند، اندازه گیری میزان این ترکیبات در محصولات لبنی پر مصرف توسط مردم یک جامعه امری ضروری و با ارزش میباشد. در این مطالعه مقدار ایزومر 9- سیس، 11- ترانس (فعالتر ایزومر بیولوژیکی CLA) و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی پر مصرف و شناخته شده در ایران شامل کره، انواع پنیر، شیر و ماست با تکنیک کروماتوگرافی گازی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که میزان CLA دامنه متغیری از 0/3 گرم به ازای 100 گرم در پنیر پروبیوتیک پاک تا 1/24 گرم به ازای 1000 گرم در کره شکلی را به خود اختصاص داده است. مقدار کلسترول نیز از 73 میلی گرم در 100 گرم چربی شیر استریل میهن تا 460 میلی گرم در 100 گرم چربی پنیر پروبیوتیک پاک متغیر بود. اسیدهای چرب غالب به ترتیب اسید پالمتیک، اولئیک و استئاریک بودند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir