مقاله ترکیبات فنلی روغن: ساختار، فعالیت بیولوژیکی و اثرات مفید بر سلامت انسان دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ترکیبات فنلی روغن: ساختار، فعالیت بیولوژیکی و اثرات مفید بر سلامت انسان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیبات فنلی روغن: ساختار، فعالیت بیولوژیکی و اثرات مفید بر سلامت انسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
رژیم غذایی مدیترانه ای سرشار از سبزیجات، غلات، میوه جات، ماهی، شیر، شراب و روغن زیتون است و دارای عملکردهای بیولوژیکی سودمندی هستند. مطالعات اپیدمیولوژیکی شیوع پائین تری از تصلب شرائین و بیماری ه ای قلبی- عروقی و انواع خاصی از سرطان را در منطقه مدیترانه نشان داده اند. روغن زیتون منبع اصلی چربی ست و اثرات سلامتی بخش رژیم غذایی مدیترانه ای می توانند به طور خاص نه تنها به ارتباط بین اسیدهای چرب اشباع شده و نشده در روغن زیتون بلکه به خاصیت آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولی آن نیز نسبت داده شوند. ترکیبات فنلی اصلی شامل هیدروکسی تیروزول و الئوروپین که به روغن زیتون فرابکر مزه تلخ و تیزی می دهند دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی در داخل و خارج بدن دارند. بررسی حاضر بر تجزیه و تحلیل مطالعات اخیر به ارتباط بین ساختار ترکیبات فنلی روغن زیتون و فعالیت آنتی اکسیدانی آنها تمرکز می کند. نتیجه گیری: اثرات مفید احتمالی این ترکیبات به علت فعالیت آنتی اکسیدانی آنها می باشد که با ایجاد تصلب شرائین و سرطان مرتبط است و فعالیت ضد التهابی و ضد میکروبی نیز دارند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0