توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر خصوصیات خمیر و نان حجیم دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر خصوصیات خمیر و نان حجیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر خصوصیات خمیر و نان حجیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر خصوصیات خمیر و نان حجیم :



تعداد صفحات:9
چکیده:
ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان خرما در جهان است. هسته های میوه خرما به دلیل ارزش غذایی بالا و منبع غنی فیبر غذایی به عنوان یک غنی کننده بالا می تواند در تولید محصولات نانوایی مورد مصرف قرار گیرد.هدف از این پژوهش، ارزیابی افزودن آرد هسته خرما در سه سطح 15، 10، 5 درصد وزنی به آرد گندم در تولید نان حجیم و بررسی خصوصبات رئولوژژیکی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیای نان حجیم با استفاده از طرح کاملاً تصائفی می باشد. مهمترترین روش های مورد استفاده جهت آنجام پژوهش، آزمون های فارینوگراف،بافت ، مقایسه رنگ با استفاده از دستگاه فتوشاپ، آزمونهای حسی وشیمیایی بود. نتایج تحقیق نشان می دهد با افزایش آرد هسته خرما به آرد گندم ،میزان جذب آب،زمان پایداری خمیر و عدد کیفی فارینوگراف افزایش و زمان رسیدن و درجه سست شدن خمیر کاهش یافت. با افزایش آرد هسته خرما میزان سفتی نان افزایش یافت. همچنین میزان فاکتور L (روشنی رنگ) و فاکتور b (حدفاصل آبی بودن تا سبزی) کاهش و فاکتور a (حد فاصل قرمزی تا زرد) افزایش یافت. در آزمون حسی ، با افزایش در صد آرد هسته خرما ، پانلیست ها کاهش امتیاز عطر و طعم، سفتی و نرمی، ظاهر عمومی و تخلخل نان را گزارش نمودند. با توجه به نتایج بدست آمده به منظور تولید نان با کیفیت بالا و مطلوب استفاده بیش از 5 درصد آرد هسته خرما به جایگزینی آرد گندم در تولید نان حجیم توصیه نمی شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir