توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آردهای کامپوزیت دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آردهای کامپوزیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آردهای کامپوزیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آردهای کامپوزیت :



تعداد صفحات:6
چکیده:
هدف: این مقاله برخی از انواع آردهای کامپوزیت در تهیه محصولات نانوایی را معرفی می نماید و راهکارهایی برای بهبود کیفیت محصولات حاصل از این ن وع آردها را ارائه می دهد. نتایج و بحث: به منظور افزایش ارزش غذایی، صرفه جویی در مصرف آرد گندم، تولید غذاهای مناسب برای برخی رژیم های غذایی خاص و بیماری ها و تنوع بخشیدن به محصولات نانوایی از آردهای دیگر از جمله آرد سیب زمینی، سویا، برنج و شبه غلات در ترکیب با آرد گندم یا بدون ترکیب با آن با عنوان آردهای کامپوزیت در تهیه نان و سایر محصولات نانوایی استفاده می گردد. برای استفاده از این نوع آرد لازم است مقدار اولیه هر نوع از آردها به گونه ای تعیین گردد که بر ویژگی های کیفی و حسی- چشایی محصول نهایی تأثیر نامطلوبی نداشته باشد. مثلاً در مورد آرد کامپوزیت مناسب برای تولید نان بهتر ترکیب استفاده از 70% آرد گندم، 25% آرد اکساوا یا ذرت و همچنین 5% آرد سویا شناخته شد. همچنین می توان از ارد ک امپوزیت بدون آرد گندم شامل 80% آرد اساوا و 20% آرد سویا در تهیه محصولات بدون گلوتن مناسب برای بیماران سیلیاکی استفاده نمود. اگر چه با کاهش درصد آرد گندم در آرد کامپوزیت محصولات حاصل گاهی از لحاظ ویژگی های حسی با مشکلاتی روبرو می شود. مشاهده شده است که استفاده از ارد کامپوزیت باعث کاهش وزن، حجم مخصوص، رنگ و ویژگی های بافتی می شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir