مقاله آفلاتوکسین ها در مواد لبنی و روش های مقابله با آن دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آفلاتوکسین ها در مواد لبنی و روش های مقابله با آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آفلاتوکسین ها در مواد لبنی و روش های مقابله با آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:4
چکیده:
آفلاتوکسین ها از خطرناک ترین مایکوتوکسین ها هستند که بیشتر توسط دو گونه آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس پارازیتیکوس تولید می شوند و انواع مختلف آن عبارتند از : B2 و B1 و G2 و G1 و M2 و M1 که در این میان سمیت آفلاتوکسین ها در شیر و مواد لبنی به صورت M1 و M2 که نوع هیدروکسیلاته نمونه B هستند دیده می شود. در صورتیکه میزان این مواد سمی از حد مجاز 0/5ppb در شیر بیشتر شود خطرناک بوده و عواقبی از قبیل آفلاتوکسیکوز، سرطان، اختلال در سیستم عصبی و آثار منفی بیوشیمیایی ایجاد می کند. آفلاتوکسین ها ممکن است به روشهای مختلفی به شیر راه پیدا کنند که می توان با پیشگیری از آنها اثرشان را کاهش داد. در میان فرآورده های حاصل از شیر نیز، پنیر مهمترین محصولی است که مورد حمله این قارج قرار می گیرد و باید برای جلوگیری از آن روشهایی را اتخاذ نمود.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0