مقاله تأثیر استفاده از کود گوگرد و تیوباسیلوس بر برخی صفات سیر محلی ساری دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر استفاده از کود گوگرد و تیوباسیلوس بر برخی صفات سیر محلی ساری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر استفاده از کود گوگرد و تیوباسیلوس بر برخی صفات سیر محلی ساری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر باکتری تیوباسیلوس و کود گوگرد بر عملکرد و برخی خصوصیات سیر محلی ساری، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سال زراعی 92-1391 در ساری با سه تکرار انجام شد. عاملهای مورد بررسی شامل گوگرد در سه سطح (صفر، 50 و 100 کیلوگرم در هکتار) و تلقیح با باکتری تیوباسیلوس در دو سطح (تلقیح و عدم تلقیح) بود. در این تحقیق قطر سوخ، ارتفاع بوته، وزن تر اندامهای هوایی، وزن تر سوخ، تعداد سیرچه در سوخ و درصد گوگرد سوخ مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که قطر سوخ در سطح یک درصد و ارتفاع و وزن تر سوخ در سطح پنج درصد تحت تأثیر تلقیح با باکتری قرار گرفت. قطر سوخ در سطح یک درصد و وزن تر سوخ در سطح پنج درصد تحت تأثیر مقدار گوگرد قرار گرفت. اثر متقابل تلقیح با باکتری × مصرف گوگرد در مورد هیچکدام از صفات مورد بررسی معنیدار نشد. بیشترین قطر سوخ، ارتفاع بوته و وزن تر سوخ مربوط به تیمار تلقیح سیرچه با باکتری تیوباسیلوس به ترتیب با 46/26 میلیمتر، 69/77 سانتیمتر و 44/34 گرم بود. کمترین مقدار این صفات مربوط به تیمار عدم تلیقح سیرچه با باکتری به ترتیب با 43/53 میلیمتر، 66/5 سانتیمتر و 41/71 گرم بود. بیشترین قطر و وزن تر سوخ مربوط به تیمار مصرف 100 کیلوگرم گوگرد در هکتار به ترتیب با 45/83 میلیمتر و 44/7 گرم بود.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0