توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تنش شوری و خشکی بر میزان وانیلیک و پاراکوماریک اسید در گیاه نعناع قمی (Mentha spicata) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تنش شوری و خشکی بر میزان وانیلیک و پاراکوماریک اسید در گیاه نعناع قمی (Mentha spicata)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تنش شوری و خشکی بر میزان وانیلیک و پاراکوماریک اسید در گیاه نعناع قمی (Mentha spicata)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تنش شوری و خشکی بر میزان وانیلیک و پاراکوماریک اسید در گیاه نعناع قمی (Mentha spicata) :



تعداد صفحات:5
چکیده:
اسیدهای فنلی علاقه دانشمندان را در 20 سال گذشته به دلیل فعالیتهای دارویی قابل توجهشان و استفاده مرسوم آنها به صورت جوشانده به خود جلب کردهاست. وانیلیک و پاراکوماریک اسید از جمله ترکیب فنولی ارزشمند هستند که دارای خواص بیشمار دارویی میباشند. بنابر گزارشات بسیار تنشهای محیطی تأثیر زیادی بر افزایش ترکیبات فنولی دارد. در این بررسی اثر تنش خشکی و شوری بر میزان محتوای وانیلیک و پاراکوماریک اسید در گیاه داروئی نعناع قمی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 تکرار با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا (HPLC) درآزمایشگاه ژنومیکس دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین مورد آزمون قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین میزان وانیلیک و پاراکوماریک اسید در شرایط تنش خشکی به میزان 15 % و 103 % به ترتیب نسبت به شاهد (بدون تیمار) افزایش یافت.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir