مقاله بررسی تأثیر استفاده از صمغ دانه شاهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر استفاده از صمغ دانه شاهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر استفاده از صمغ دانه شاهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
ماست های دارای چربی بیشتر، بافت مناسب تر و عطر و طعم بهتری دارند اما با توجه به افزایش تمایل مصرف کنندگان جهت مصرف ماستهای کم چرب به خصوص افراد مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی و دارای چربی خون بالا، محققان در جستجوی پایدار کننده های مناسبی می باشند که خصوصیات مشابه ماست را در ماست کم چرب ایجاد نماید. در این پژوهش، اثر هیدروکلوئید دانه شاهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب مورد بررسی قرار گرفت. در این بررسی از صمغ دانه شاهی در 4 غلظت مختلف (0/05، 0/07، 0/1، 0/15 درصد) برای تهیه ماست کم چرب استفاده شد و سپس خواص شیمیایی ماست شامل pH، اسیدیته و درصد آب اندازی، خواص رئولوژیکی )ویسکوزیته( پس از تولید ماست اندازه گیری و با نمونه شاهد (ماست کم چرب فاقد صمغ) مقایسه گردید. تجزیه و تحلیل نتایج با طرح آماری کاملاً تصادفی توسط نرم افزار MSTAT-C و مقایسه میانگین ها با استفاده از آزمون دانکن در سطح اطمینان 95% (P<0/05) انجام شد. غلظت های مختلف از صمغ دانه شاهی، اثر معنی داری بر اسیدیته و pH نداشتند، ولی بر درصد آب اندازی و ویسکوزیته نمونه ها اثر معنی داری نشان دادند (p<0/05). کمترین درصد آب اندازی در نمونه های حاوی 0/15% صمغ مشاهده شد که مقادیر آن در طی زمان نگهداری ( 1 و 7 روز) نیز کاهش یافتند و بیشترین ویسکوزیته در نمونه های حاوی صمغ 0/1% مشاهده شد اما مقادیر آن در طی زمان نگهداری، کاهش یافتند. نتایج حاصل از پژوهش حاضر نشان می دهد که هیدروکلوئید دانه شاهی پتانسیل خوبی به عنوان یک پایدار کننده در فرمولاسیون ماست دارد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0